Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen bir facebook grubunda görmüştüm transferi kapattık abdurrahim öyle demiş çevresine falan diye gidişat da onu gösteriyor bunu yaparsa kendisinin galatasaray yöneticiliği sona ermiştir. Transfere gelince Sinana güveniliyorsa bu hocamıza ihanet etmektir. 2 forveti geçtim şuan acaba bir ikişi gelecekmi diye bakıyorum .

Mohanad Aliiii alin iste su cocugu ikinci santrafor olarak
17795 (1).webp

Mohanad ı alsınlar öle bişi varsa yanınada basıp alsınalr Tetteh i yoksa paralar uçacak. Alan la bu çocukta olur yeterki alınsın artık. yoksa fatih hoca tarihi gösterdi 31 inde saat 00,00 da bu yönetim gönderilmeli

Bir şey dicem maicon marcaonun yanında oynarken pek sırıtmadı sizce? Penaltı pozisyonu da faul zaten. İyi ikili oldular gibi geliyor.

stuttgart taraftari Ozana- Süle benzetmesi yapiyor
orgazm oldular

lewoya adım attırmadı ilk 45 dk da
maçın ilk dakikalarında yaptığı bir faulle sindirdi resmen herifi hakem karrt bile göstermedi tr de yapsa kırmızı olaiblirdi

Çoğunluğun olumsuz gözüyle baktığı aylardır bitmeyen transfer dün aniden nasıl bitiyor diye sorgulamadan sevindiniz. Yapmayın dedik, balıklama atladınız. Hala Alan ile kadro kuranlar var.

Bu adamlar sinsi vallahi sinsi bakın o haberler satılık kalemlere boşa servis edilmiyor. Siz de sanıyorsunuz ki çalışmalar yapılıyor. ''Çeşitli sebeplerden dolayı olmadı hocamıza ve takıma güveniyoruz'' diyecekler. Biz bu filmi çok izledik ama finalini onlar değil taraftar yapacak.

Ajax son iki maçta toplam 10 yedi be.

Savunmaya takviye yapsınlar gelen parayla. Çok amatörce goller yiyorlar devamlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt