Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal mayista gideceklerini anladiklari icin transfer yapmayacaklar

Varmi bildigin duyduğun yoksa Umut mu ?

fft81_mf6504948.webp

Yarın mecbur NET bir haber gelmeli.. öyle duyum fln da değil yalnız .. bildigin uçak bileti veya kulüp tarafından net bir açıklama .. yarin yine yaprak kıpırdamazsa demek oluyorki babayarroyu alırız ..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
almadık mı zaten bu saatten sonra hangi takım iyi oyuncusunu bırakır anca anca büyük takımların artık umudunu kestiği oyuncuları belki alabiliriz...

Arkadaşlar hiç bir Galatasaray Başkanı kulübüne zarar verecek bir davranış içine girmez. Sayın hocamızın söylediği gibi 2-3daha bekleyelim. Zaten zor bir viraj takımımız ve hocamızın sayesinde dönüldü. Bugünde açıklansa yarın da açıklansa gelecek hafta daki maçta oynayacak.Salı günkü kupa maçında herşey belli olur. Ben hocamızın açıklamalarından sonra artık rahatladım. Bomba yönetimin koynun da..

Dikkat edin başkan denen sinsi adam haftalardir ortada yok tek kelime bile açıklama yapmıyor.

Transferi kapatalı çok oldu aklıma Ağustos ayı geliyor...
Bu saatten sonra transfer filan olmaz ben her hangi birinin geleceğini düşünmüyorum...

resmen gelen gideni aratıyor be dursun'dan daha kötü olamaz dedik oluyormuş...

Adam falan almayacaklar,mustafa cengizin yanında da şakşakçılar vardır gazlıyorlardır bunu.Sen başkansın,sen onun patronusun sen ne dersin o olur herkes yerini bilecek sen kadroya karışıyon mu o da idari işlere karışmayacak türden.Bir çatışma olduğu zaten ortada,göndertelim şu herifi.Bakin abartmiyorum bu adam sonumuz olacak mahvedecek bizi.

Ne yazık ki ben de artık kimsenin alınamayacağını düşünüyorum bu taraftar bu ihaneti asla unutmayacak ne abdürrahim ne cengiz ne günay hiçbiri artık kulübün kapısının önünden geçemez.!!!

yarin 99.2% kap gelir

Transfer gerçekleşmeyince veya son dakika saçma adamlar gelince Albayrak istifa eder. Terim de ihaleyi başkana bırakır basın toplantısında. Genel kurul harekete geçer, camia baskısıyla yıl sonu erken seçim olur.
Olan yine taraftara olur.

Hocayı istifaya mı zorluyolar cidden nedir bu ya! İlk yarı bitmeden anlastigimiz oyuncular var diyordu Abdülrahim transfer sezonu kapanacak son 4 günde 2 tane forvet alıcaz yani? Hiç inandırıcı gelmiyor.

Ayrıca şu fikrimide belirteyim. Eren ve Serdar Fatih Terim olduğu müddetçe kadroya alınmaz. Eren i değilde Serdar ın affedilmesini belki benim gibi çoğu taraftarımız istiyor. Eğer affedilirse 2.Bülent Korkmaz olur. (yaşı uygun olanlar hatırlarlar). Ama tanıdığımız Fatih Terim in affedeceğini düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt