Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca torunlarını sevmek yerine hakemlerle ayrı tff ile ayrı yönetim ile ayrı 7 aydır forvetsizlikle ayrı kendisinden izinsiz as oyuncusunun satılmasıyla ayrı uğraşıyor ama bazılarına kalsa ucuz mağduriyet yaratıyor.

çoğunluk doğruluğunu göstermediğini uzun süre önce ögrenmedik mi renktaş. bu demokrasi paradoxu yapıcak bir şey yok. çoğunluğu manipüle eden iktidarı alıyor . . ..
Biz koyun değiliz başımızdaki de kendinden çok bizi düşünüyor. Farkımız bu o kısımdan bizi ayıran

sen nasıl istersen canm güülüm renktaşm artık hep burdaym babamları arıyorum
Umarım bulursun mevlanı. Yalan yanlış peşinde koşma ama. Fırsatçı başkan ve yöneticiler karşına çıkıp da hayatının içine etmezler inşallah

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terimin de planları ne güzel işliyordur ne meraklı gücü arkasına almaya direkt verdi eline yönetimin bomba aldı arkasına taraftarı oh şimdi yaysın izlesin kibirli kibirli curcunayı sanki yönetim istemiyor almak etmek sanki fenerbahçe yönetiminin altındaymış gibi yaptığı ayıp.inş bu show kalpler çok kırmaz. yönetim menfaat için gelir gider için elinden geleni yapıyor ama arkası terimciler gibi degil tabi. koyunluğa devam
''koyunluğa devam''

Umarım bulursun mevlanı. Yalan yanlış peşinde koşma ama. Fırsatçı başkan ve yöneticiler karşına çıkıp da hayatının içine etmezler inşallah

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
avatarındaki kim renktaş asmoah gyanın oğlu mu

Fatih Hoca son dakikaya kadar bekleyin dediyse beklerim.

Fatih Hoca'nın ağzından duymadığım hiçbir şeye inanmam.

Fatih Hoca kimseden korkup çekinmez, lafını da esirgemez. O konuşunca kesilmesi gereken ceza da kesilir.

Bunu Erhan Telli için demiyorum ama şu anda internette yazılan çizilen hiçbir şeye inanmıyorum. E.Telli - Seten tayfasıyla hesaplaşıyor.
Transfer için İmzayı gör, inan. Zaten transfer için son 3-4 gün. Fatih Hocanın son maçtaki konuşması neydi? Transfer olmazsa da Galatasaray yarım dönem ağlamadı, yine ağlamaz.

Eklemek istedim yarım dönem ağlamadık ağlamayız ama 1 senemizi heder eden yönetimi de unutmayız. fatih Hoca geri geldiğinde yeniden avrupada büyük başarılar elde etmek istediğini söyledi. Uefa kupası finalini bir ev dolusu insanla izledim. O evde her takım taraftarı insan vardı ve hepsinin penaltılar sonunda gözleri doldu. Öyle bir gururu ve zaferi yeniden yaşamayı hepimiz isteriz. Biz sıradan bir takım değiliz sayın başkan ve yöneticiler unutmasın

yav bu adam cornelius istedi, vagner love istedi mecburiyetten onu bile alamadilar lan bunlar?
Ne anlatiyonuz

çoğunluk doğruluğunu göstermediğini uzun süre önce ögrenmedik mi renktaş. bu demokrasi paradoxu yapıcak bir şey yok. çoğunluğu manipüle eden iktidarı alıyor . . ..
Hocada kupaları alarak koltuğu kapıyor işte.

Tek fark ahlâk sınırlarını ezmeyerek bu alış verişi yapıyor hoca.

Bunlar kasıtlı çöplere mi yöneliyor oyuncu ararken .. yanı başka açıklama olamaz .. mitrouglu reddedince di santoya sarmışız .. salak bunlar yeminle salaklar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Terim beyin yanlislarini elestirmemiz akli dengemizin yerinde olmadigini gostermez Aysaldash ;)
Her insanın hataları yanlışları olur tabiki ama Fatih Terim Galatasaray için çok büyük bir değerdir. Bazı arkadaşlar bunu görmezden geliyor.

Hatalarını söylemek ayrı, adama komisyoncu paracı şöyle böyle hakaret edersen bende hakaret ederim söyleyene

Gomis giderken 2 forvet sözü veren yönetim suçlu değil yani?
8 aydir forvet alamayan, bulamayan yönetim suçlu değil? Buna rağmen takımı zirve de tutan hoca suçlu he? Ulan ben sizin ahhaah :D
De Ligt istiyordu aslında hoca bunlar Marcao kralı getirdi değil mi? Forvete de Suarez'i istiyor başka da istediği oyuncu yok liste de, ayneeeeeen devam, devaaam.

Gomis giderken 2 forvet sözü veren yönetim suçlu değil yani?
8 aydir forvet alamayan, bulamayan yönetim suçlu değil? Buna rağmen takımı zirve de tutan hoca suçlu he? Ulan ben sizin ahhaah :D
De Ligt istiyordu aslında hoca bunlar Marcao kralı getirdi değil mi? Forvete de Suarez'i istiyor başka da istediği oyuncu yok liste de, ayneeeeeen devam, devaaam.

+1905

Firminho istemişti bir kere renkdaş :)

Alamadılar demek hata olur, almak istemediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt