Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanarım yanarımda 14 milyon euroluk hskkımızı ziyan ettik buna yanarım. Artık yazında istenilen adamları alamayacaz, hep ucuz kiralık topçulara yönelecez ve dahada zayıflayacaz. Şu an yönetimin bize yaptığı kötülüğün haddi hesabı yok. En azından ozanı sezon sonu 7.5a bile satsak daha iyidi. Hocada en çok bundan dolayı kızgın bence.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalniz bu Sivasin yeni transferi Diabete iyi oyuncu.

23 yasinda
L.cty den kiralik

Takip etmek lazim

yav bu adam cornelius istedi, vagner love istedi mecburiyetten onu bile alamadilar lan bunlar?
Ne anlatiyonuz
Almadılar renktaş. Siyasetin esiri olmak insanın galatasaraylılığı bile kör ediyormuş. Tabi bunlar galatasaraylıysa.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alamadılar demek hata olur, almak istemediler

Aynen öyle .. 01.02 tarihinde hiç bir bahane işlemez artık .. çünkü bahane yok .. zaman çoktu para çoktu bu kadar .. başka birsey olamaz .. Galatasaray taraftarı büyük ise .. ve büyüktür ! Bunları el birliği ile istifaya zorlayacağız !

Her insanın hataları yanlışları olur tabiki ama Fatih Terim Galatasaray için çok büyük bir değerdir. Bazı arkadaşlar bunu görmezden geliyor.

Hatalarını söylemek ayrı, adama komisyoncu paracı şöyle böyle hakaret edersen bende hakaret ederim söyleyene
Haklisin renkdas (y)

Ozan Kabak'ın gidişi mesela 7,5'a gitsin kardeşim hoca da biliyor bu avellerin forvet alamayacağını. Teklifin 11-21 olması hocanın umrunda değil ki zaten. Paranın güme gideceğinin farkında hoca. Ndiaye'nin gidişi, Gomis'in gidişi aynı bok, hepsi yönetimin suçu net. Ozan'dan ekstra kazanilacak 3-5m euro mu, şampiyonluk mu? Hoca bir yolunu bulurdu zaten Ozan'i pazarlamanın, kendi evladı sonuçta.

Yarınki olağanüstü divan toplantısında umarım borç yapılandırması dışında bu olaylar da konuşulur.

Ozan Kabak'ın gidişi mesela 7,5'a gitsin kardeşim hoca da biliyor bu avellerin forvet alamayacağını. Teklifin 11-21 olması hocanın umrunda değil ki zaten. Paranın güme gideceğinin farkında hoca. Ndiaye'nin gidişi, Gomis'in gidişi aynı bok, hepsi yönetimin suçu net. Ozan'dan ekstra kazanilacak 3-5m euro mu, şampiyonluk mu? Hoca bir yolunu bulurdu zaten Ozan'i pazarlamanın, kendi evladı sonuçta.
hocanın erkek çocugu yok bunu bilemiyecek kadar terim tanıyorsun hala savuncam diye yırtıyorsun kendini renktaş başka hobi bul bence

Emre Akbaba için taraftar istiyor diye o kadar da acil ihtiyaç yokken 4m keş parayı ortaya koyan bunlardı.
Şimdi taraftar daha da istiyor bu forvet transferlerini. Elimiz de gayet para da var. Eee?
Demek ki bir mobbing dönüyor ortada. Anlaması zor değil. Yoksa şuana kadar alıp, taraftar desteğini kaybetmezlerdi. Çok büyük işler dönüyor

Bide benmi yanlış hatırlıyorum bu Pato ismini sızdıran yönetim değilmiydi? Alan dan daha büyüğünü alacağız biz yaptık mı böyle olur diye ortalığı kim ayağa kaldırdı. Sanki taraftar Pato ismini çıkartmış gibi bunu nasıl alalım 10m euro alıyor adam diyorlar gülermisin ağlarmısın.

Her transfer döneminde takıma dünya yıldızları katılmalı diyen, Zlatan'i bilmemkimi alırım diyen şahıs cengiz. Böyle triplere giren adam bu

IMG_20190126_215701.webp

onu diyorum ben de kisitli bir liste soz konusu ve ugrasilan adamlar da ya cok pahali ya da kulubu birakmiyor
bu listeyi olusturan kim onu da sen dusun malkoc
Apoya göre 10 tane oyuncu ile görüşülüyorlar.... Ne kadar doğru ise artık.

Ama yönetici ağzından çıkana bakarsan okadar da kısıtlı sayılmaz liste

Ya kör bir forvet bile almadılar işte almadılar daha neyin tatavası. Bilerek almıyorlar.

Yahu yonetimin capsizligini surdan anlayin. Fatih hoca ile ozan yanyana foto cekinip 1likte demese bu yonetim 7.5m euro ya satacakti ozani. Sirf o foto bize 3.5m euro kazandirdi.

Koskoca Galatasaray başkanı ve yönetimi gündem olamadık Terim daha fazla gündem oluyor diye bu işlere giriyorlarsa yatacak yerleri yok.

Hocanın verdiği liste sanıyorum ki 2 kişilik bir liste değil. Dünyada başka forvet yokmuş gibi 1 aydır Alan ile anlaşıyoruz. Alan süre istediyse gider o sırada başkasıyla görüşür, anlaşır, duruma göre yedekte tutarsın. Bunu yapmazsan her geçen gün menajerlerin kucağına düşersin. Apaçık yönetim beceriksizliği bu. 4 gün kalmış, bu saatten sonra alınacak adamın mali olarak bir tarafımızda patlama ihtimali de bir hayli yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt