Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apoya göre 10 tane oyuncu ile görüşülüyorlar.... Ne kadar doğru ise artık.

Ama yönetici ağzından çıkana bakarsan okadar da kısıtlı sayılmaz liste

bana hoca forvet begenmiyor gibi geliyor
gomisi bile gonderdiyse gomisten iyisi pato falan iste onlar da 10 milyon avro
herhangi bir forvet de istemiyor ki haklidir oyle bisey varsa
bana oyle geliyor
yonetimin kalkip da bilerek forvet almayacagini dusunmuyorum
hocayi yollamak isteyen de ona ragmen belhandayi yollayip fisi cekerdi

@gkhndinc: "Fatih Terim'in yalnız bırakıldığına %100 katılıyorum. Galatasaray'ı, Fatih Terim'i sokakta görse beraber yanyana geçip fotoğraf çektirecek insanlar yönetiyor. Ortada Galatasaray'ın açtığı bir savaş varsa Fatih Terim yalnız bırakılmamalı!''

Aynen öyle

Son birkaç sayfayı okudum görüyorum ki yönetimin satılık kalemlerinden burada da bol miktarda mevcut.
Şu rezil yönetimi savunanlar 1 fazlasını verirse Ali Kıç’ı da savunup bir anda fener’li olurlar eminim.
Böyle yönetimin de onu savunan satılıkların da taa......

bana oyle geliyor
bu doğrudur bence belhanda konusunda
IMG_20190127_222843.webp

o Belhanda haberleri çıktığında kamp zamaniydi heralde röportaj yaptirdilar Belhanda'ya mutluyum, resmi teklif yok falan diye. Öyle hatırlıyorum.

bana oyle geliyor
Ozan'ı hocaya rağmen sattılarsa Belhandayıda satarlardı.Taraftar tepkisinden dolayı çekindiler.Transfer sezonu kapandıktan sonra da medyaya haber uçururlar kimleri getirdik de hoca istemedi diye.Yönetim ve başkan net başka işler içindeler.Bu işlerin içinde Galatasarayın çıkarları olduğunu sanmıyorum.İhaleler filan var sanırım alamadıkları başakşehire çalışıp hükümet üzerinden geçinecekler.Borsayı iyi takip ederim Mustafa Cengizin şirketleri kötü durumda.

Bizim 2018 de zararimiz tam ne kadardi bellimi? Bir yerde 49 milyon € okumustum, o rakam dogrumu?

Erman Toroğlu: "G.Saray, Konyaspor maçından sonra TFF’ye resmi yazı yazıyor. VAR’daki ve sahadaki hakemler neler konuştu öğrenmek istiyorlar. TFF, G.Saray’a cevap vermiyor ve International Board’a yazılınca G.Saray'a araştıracağız deniyor. Böyle bir şey dünyada ilk olacak."

Ozan'ı hocaya rağmen sattılarsa Belhandayıda satarlardı.Taraftar tepkisinden dolayı çekindiler.Transfer sezonu kapandıktan sonra da medyaya haber uçururlar kimleri getirdik de hoca istemedi diye.Yönetim ve başkan net başka işler içindeler.Bu işlerin içinde Galatasarayın çıkarları olduğunu sanmıyorum.İhaleler filan var sanırım alamadıkları başakşehire çalışıp hükümet üzerinden geçinecekler.Borsayı iyi takip ederim Mustafa Cengizin şirketleri kötü durumda.
rdaş açıkçası taraftar tepkisi umurlarinda değil bunların. Karınlari başka yerlerden doyacak bu yönetimin.
Tepkileri umursayan bir yönetim eli bacağı olan bi forvet çoktan almıştı

Senin sıkıntın ne hocanın savunulmasından onu anlamadım?
mantıktan doğrudan uzaklaşılması renktaş yoksa ben manipüle edilen asker koyunlarla sıkıntım yok sadece görüşlerimi dile getiriyorum. tek perspektifli ilerliyor her şey ki bu normal değildir

Mustafa Cengiz: Yarın ben yuhlanırsam ya da istenmezsem burada bir dakika bile durmam.

hatirlatmakta fayda var

6 aydir bu takima santrfor almayan yonetim kesinlikle art niyetlidir

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

belhandanin haber ucurdugu kankasi manu da daha farkli seyler diodu
bilmiyorum ahbab
bu heriflerin hocayi harcamaya calistigi bana uzak bir ihtimal gibi geliyor
ama bi isten anlamayan herifler oldugu da acik (uefa mevzulari haric o da hala devam ediyor)
Hakkımızda hayırlısı
Hocanın dünkü açıklamaları izlediysen ama birçok problem olduğu aşikar. Bizzat kendisi diyor yapılacak 2. birşey vardı G.Saraylilar için bunu yapmadım, yapmayacağım diye
Istifadan bahsettiği net yani. Durumu bu noktaya getiren bir çok yanlış var demek ki.

bana oyle geliyor
Bence de olaylar biraz abartılıyor ama sorun olmadığını söylemek güç açıkçası.

Gomisin gitmesi, doğru ise dedikoduları, daha çok takım uyumu ile alakalı konuymuş.

Biraz seçici olmalı hoca tabiki bence de. Sonuçta As santrfor alıyorsun Galatasaray gibi takıma. Ha yönetim ayağı ne gibi seçenekler sundu teknik heyete onuda bilmiyoruz.

Sorun bu arada dünkü sorunda değil. 7 aydır santrfor lazım öldüğünü biliyoruz kulüp olarak. Bu transfer işi ile sorunlu kimse artık büyük fiyasko sunmuştur.

Ha son olarak... Ffp kuralar çevresinde 14 milyon Euro'luk alım gücümüz mevcut. Bu paraya iyi birisini bulmak okadar zor olmamalı yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt