Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu alacağınız iki tane adam ulan iki tane adam. Arkadaşlar bakın gerçekten bu saate kadar bu adamlar bekledi . Korkarım bu işin içinde bir bit yeniği var. Yoksa bu kadar beklentiye tepkiye muhakkak reaksiyon verirdi iyi niyetli bir irade ? Camiayı çok çalkantılı çok zor bir 4 gün bekliyor totalde. Her türlü haber pompalanabilir. Biri gelir diğeri gider . Bizim bu niyeti çözümleyebilmemiz için hocamızın da dediği gibi sabırla imzaları beklememiz şart. Bakslım neler olacak .

anlamamk için mal olmak lazim....elinde18 milıon euro var sen forvet alamıyorsun.....inanan dan kadar sıgırı yktur bncee

fener le bizi aynı dengeye getrmek istiyorlar bunun içinde gs yoneticileride dahil...SENEYE TRABZON SAMPİYON BUNU UNUTMAYİN
BU SENE BASAKSEHİR

Ünsal Bey sizi tanımıyorum ama ua’da yetkili birine benziyorsunuz anladığım kadarıyla :)
Benim için önemli olan aynı takıma gönül veriyor olmamız gerisi teferruat.
Sadece şunu soracağım eğer 1 Şubat’a kadar Galatasaray adına yakışır futbolcular alınmazsa yönetim istifa edene kadar istifa diye bağıracak mısınız?
yetkili biri değilim ama yıllardır tribün kovalarız ve neyin ne olduğunu biliriz
biz Galatasaray taraftarız gerektiği tepkiyi de gösteriz herkes müsterih olsun
sucuk diyenleri de tribünlere bekleriz :)

ultraaslanlara sakın güvenmeyin....onlar yonetimin canak yalayıcılari
Hepsi değil...

Ultraslan çok büyüdü ve ayrı ayrı bölümleri mevcut.

Uni si var Avrupa ayağı mevcut, Anadolu'yu var.

Bu suçlamalar galiba daha çok İstanbul ayağı ile ilgili.

Dinsizin hakkından imansız gelirmiş bazı insanlar tatlı güzel dilden anlamıyorlar 25 mil insanı 1 aydır boş vaatler ile yalanlar bahanalar oyalamaya kimsenin haddine değildir.

Yonetim sucuk veriyor dediler.Simdi de F.Terim sucuk veriyor derler herhalde.
tutuşunca da uA tepki göstersin floryaya gitsin takımı karşılasın felan
bugün fatih terim her gittiği yerde boynunda uA atkısı taşıyor
diğer hocalar da dahil uA'yı bunlar sanal da zannediyorlar heralde :)

adını yazmayı bilmez
güvenmeyin der
tribünden misin acaba :)
ben adımı yazmayi çok iyi bilirim dostum....sen o savundugun taraftar grubuna 2000 li yıllarin basında susmuyorlardi....şimdi neden sesleri kesildi....ondan bahset abim
ve son olarak 20 den fazla gs tisortum var lisansli....SNDE VARSA FOTO PAYLAŞIMI YAPALIMMI

KİM DAHA GS Lİ CUMLE ALEM GÖRSÜN

Şaka maka ayın 28 i oldu inanılmaz,1 forvet gelirse öpüp başımıza koyalım,adamların niyeti kötü gibi.

Su camı cerceveyi acın nöbet leş gibi sucuk koyuyor.

arkadaslar hrbiden trnsfer bekliyorsunuz...bakın yazdıgım yorumari ciddiye alin...dedimki o scout ekibi neden africaya gitmiyor..espriyle karisik iki galibiyet alınca transfer rafa kaldırıla bilir...Bakın büyük harfle yazdıgım için moderator arkadaşlar kızıyor ama brasi önemli...

CENGİZ OLACAK ADAM TERİMLE SÖZLEŞMEYİ UZATTIK DİYOR FEDERASYON HABERİMZ YOK DİYOR.......HER KURUM VE KURULUŞ RESMİ SİTESİNDEN YPTIGI HABERDEN SORUMLUDUR.....
FEDERASYON MAYISTA HABERİMİZ YOK DERSE TERİM DEVAM EDERSE DUNYA FUTBOL TARİHİNİN GÖRMEDİĞİ Bİ CEZA İLE KARSİ KARŞİYA KALACAĞİMİZİN FARKİNDAMİİNİZ.....KAMU OYUU YANILTTIĞI İÇİN YİYECEGİMİZ CEZA ....!!!!!!!!!!!!!!

TEHLİKENİN FARKINA VARİN....

GALATASARAYIN İÇİNDEDE FENERLİLER VAR.....UYANAMASSAK BİZİ FENERDEN BETER EDECEKLER....CEZA MAYISTA YOLDA
MAYISLAR BİZİM DEDİK MAYISTA AĞZIMIZA SCACAKLAR....UYANIN

Birader su caps yazis seklinden bir vazgecsen keske.. ilk 2-3 cumleyi okuduktan sonra eyvah birileri bagiriyor diye es geciyorum yazilarini

31 inden sonra transfer gelmezse hocam zaten taraftarlarımızı şehrin meydanlarına davet edicektir arkadaşllar ne bu sinir enerjinizi o güne saklayın pls

Rahmetli Alpaslan abi zamaninda attiklari her adim Galatasaray icin olan, daha sonra menfaat neredeyse orada olup, parayi verenin otturdugu bir olusumdur uA.

rakipler tel tel dökülüyor hem ligde,hem kupada ama biz içerde birbirimiz yiyoruz 27 si bitti alacağınız 2 forvet be bu kadar rezillik olmaz aklıma geldikçe deliriyorum..

2019 Ocak ayında foruma üye olanlar neden ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışırcasına dakikada iki post atıp bağıra bağıra yazıp ona buna çamur atmaya çalışıyorlar irdelenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt