Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç tıkırtı şıkırtı olmadığına göre transfersizliğe hazırlıyorlar taraftarı. Yaz döneminin aynısı.

Ozan satılınca ışık hızında Tv’ye çıkıp röportaj veren başkan kaç gündür nerede gören duyan var mı?
5 gün sonra linç edilecek haberi yok sanırım.

Ben transferin son gününe kadar sabretmek istemiyorum. Bi şekilde bunlar forvet almamayı becerir falan. Bitmeye 2 3 gün kala tepki konmalı.
Son gün istifaya davet edilmeli yönetim.
Yusuf Günay denen şark kurnazı herif ortalığı karıştıran kişidir.

Hocayı yıpratma çalışmalarını yapan içeriden bilgi sızdıran hıyar ağası tam olarak bu. Tez vakitte gönderilmeli aksi durumda işler çok karışacak.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben adımı yazmayi çok iyi bilirim dostum....sen o savundugun taraftar grubuna 2000 li yıllarin basında susmuyorlardi....şimdi neden sesleri kesildi....ondan bahset abim
ve son olarak 20 den fazla gs tisortum var lisansli....SNDE VARSA FOTO PAYLAŞIMI YAPALIMMI

KİM DAHA GS Lİ CUMLE ALEM GÖRSÜN

Müthiş bir Galatasaray aşkı ben bu aşamaya gelemem

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaşlar işten takip edemedim son gelişmeler nedir , yada varmı bi gelişme ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 gün içinde 2 transfer yapacak olsak şimdi kesin dedikodular çıkardı ya gizli yürüttüğümüz bir onyekuru transferini hatırlıyorum. Bakalım hayırlısı

Sucukcular gitse de gercek Galatasaraylilar olarak ekibimizin transfer calismalari hakkinda fikir teatisinde bulunsak.

yıldırım demirorenin yani fenerlinin elinde 3 koz var...

ndiaye gidecek
onyekuru gidecek
Mayısta klüp resmi siteden yalan beyandan ağır ceza yiyecek...
Adam su an ellerini avusturarak mayisi bekliyor haberiniz yok...

MAYISTA BU YAZDIKLARİMİ HATİRLAYİN...

Bunlar sanırım transferi kapattı.Yaz aylarında esmeyen rüzgar gibi Duyumun D'si yok.

Kimse kusura bakmasın cezada verin sorun değil.. Lakin bu yönetim 3 forvette alsa... onların ben bunlar haindir. Donk maicon forvette oynuyor insan utanır lan!! paranız yok ne sikime aday oluyorsunuz kimsiniz siz ????? Ben maça gitmek için çoluğumun çocuğumun rıskını harcıyorum siz kimsiniz lan??? gidin bu takım kendi kendini yönetir zaten.. stadının dışını boyatamayan adamlardan falcao balotelli bekliyor millet ...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt