Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kusura bakmasın cezada verin sorun değil.. Lakin bu yönetim 3 forvette alsa ******************************************************************************************* onların ben bunlar hain şerefsizdir. Donk maicon forvette oynuyor insan utanır lan!! Alayınızın ******************************************************************************************* paranız yok ne sikime aday oluyorsunuz kimsiniz lan siz ????? Ben maça gitmek için çoluğumun çocuğumun rıskını harcıyorum siz kimsiniz lan??? Siktirin gidin bu takım kendi kendini yönetir zaten amına koyduklarım.. stadının dışını boyatamayan adamlardan falcao balotelli bekliyor millet ...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Edit yeterli olması gereken bir isyan. İnşallah Forum yönetimi aynı düşüncede olur.

0

Hocanın sözleşme bitiş tarihi tff.org da 2019 mayıs olarak görünüyor NE İŞ?

Psg-rennes maçını izleyen var mı? Skandal var kararı verdi hakem

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayla savaş başlamış gene yönetim arasında gene görevine son verilirse cok kişi yanar .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunlar babadan oğula nesil herhalde adam gibi bi yönetim gelmeyecek başımıza.gelen 2 ay sonra şöhret ve ilgiden garanti sapıtıyor

Ben transferin son gününe kadar sabretmek istemiyorum. Bi şekilde bunlar forvet almamayı becerir falan. Bitmeye 2 3 gün kala tepki konmalı.
Son gün istifaya davet edilmeli yönetim.
Yusuf Günay denen şark kurnazı herif ortalığı karıştıran kişidir.

Hocayı yıpratma çalışmalarını yapan içeriden bilgi sızdıran hıyar ağası tam olarak bu. Tez vakitte gönderilmeli aksi durumda işler çok karışacak.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence 30a kadar böyle giderse bile is biter

Terimli Galatasaray orantısız kuvvet oluyor, o yüzden her seferinde içten ve dıştan bunu bozmak için kıçını yırtanlar oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Norvec liginde 2,3 tane 17,20 yasinda genc oyuncu al, ne bilim Güney amerikadan.17 milyon euroya 5, 6 tane yetenekli isim alsaydiniz. Zaten Alan gelse sampiyonluk garanti degil ve kazma cikarsa sonra gunu kurtarmak icin bir kac sezonu yakacagiz.

Bence yonetim disinda fatih hocada hatali, israr ediyor listedeki isimleri. Keske scout ekibinden bir kac isim alsalar

bişey sorabilirmiyim arkadaşlar...takım süper kupayi almış 4 yıl üstüste sampiyon olmus uefa kupasini almiş...

AMA sezon sonunda hepsi takımı terketmiş....teknik direktorde dahil
siz bunu nasıl yorumlarsiniz...

Terimli Galatasaray orantısız kuvvet oluyor, o yüzden her seferinde içten ve dıştan bunu bozmak için kıçını yırtanlar oluyor.

Hakemlerle cezalarla bile beceremediler başka yollara başvuruyorlar şimdi cibiliyetsiz itler

Forvetsiz hali bu üstelik.
Terimli takımın bir karakteri oluyor. Sevgi saygı oluyor. Futbolcular birbirine yardımcı oluyor. Bunlar birleşince de takım oluyoruz.

Bu takım ruhunu bozmaya çalışan olursa kellesini almakta taraftara düşer, bu iş sakız oldu iyice. Kısa sürede ya tatlıya bağlanır ya basar giderler.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[
adamsin rahatladim valla okurken.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bişey sorabilirmiyim arkadaşlar...takım süper kupayi almış 4 yıl üstüste sampiyon olmus uefa kupasini almiş...

fenevi zikmekten yorulup yeni heyecanlara yelken açmışlar

da

dahada anlamorsunuz değilmi....galatasaray nezaman iyi olsa takımı dağitiyorlar.....ozan kabak alex telles n diaye ve onlarcasi....drogba gibi adam aglayarak giti yapacagimiz çok şeyler vardi dedi...
KLÜBÜN İÇİNDE FENERLİLER VAR...

BOŞUNA BASARİ BEKLEMEYİN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt