Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyümenin gereksinimleri, üstelik öyle çok büyükte borç bırakmadı, asıl borçlanma Canaydın dönemi, yaptığı bir sürü proje var onun dışında yaptığı transferlere bak Hagi dünyanın sayılı yıldızı, Tafi Brezilya kalecisi Dünya kupası efsanesi, Pope Barca kaptanı, bizimkiler para varken alamıyor, Süren dönemi yoklukta gelenlere bak.
Bizi en büyük borç batağına ilk sokan Faruk Sürendir. Tamam başarı vardı ama borç da her yıl düzenli artıyordu. Mehmet Cansun geçici olarak kemerleri sıksa da Canaydın dönemi ve sonrası tamamen boşlndı bu iş

Arkadaslar kendi aramızda muhabbet güzel ama Twitteri boş bırakmayalım derim. İş işten geçmeden desteğe devam. Herkes 1 cümle birşeyler yazmadan geçmesin #sabrımızterimi̇çin

6-7 dialloya 2m da mohaned aliye versinler tamamdir. Hem maas butcemiz baya dusuk kalir hem de genc potansiyelli oyuncular olur ama beceremez bizimkiler heralde

Habip Diallo'yu istiyorsa Fransa 2 den neden Cengiz almıyorsun bu adamı ?

Cengiz İSTİFA

aleyna-tilki-vs-allah_1261182.jpg
Renktaşım neden böyle ergen ve küfür içeren mesajların paylaşılmasına göz yumuyorsunuz?

Maicon dan bir bok olmaz. Muhakkak satılmalı. Santafor yokken, bir de Stoper de yangın çıkardılar.

Yahut ilk11 de banko oynayan ve şampiyonluk da payı olan Denayer Gitti - bu 1

Serdar keza aynı, o da Gitti - bu 2

Ozan tam 11'in vazgeçilmez oyuncusu olmaya aday iken Gitti - bu 3

Maicon dan iyi olan ve onu yedeğe oturtan 3 AS Stoper gitti... Bir tanesi geldi.

Yaptı mı sana " - 2 " stoper.

Ahmet ve Semih'i zaten futbolcu değil.
Semih 2012 performansını veremez ama Ahmet ile de bir tutamam.Ahmet de çabanın çsi yok.İdmanlardaki, maç sonu yüz ifadesi olsun bitse de evimize gitsek modunda.Emre Utkucan yine formunda olduğundan yerlerini düşük maliyetli bi yabancı stoper de aldırabilir.Serdar da bu kafayla oynayamaz.Aklı hep Fenerde olacak.Altyapıdan Ogün de kadroya monte edilebilir.Ozan gibi olmasada ona da özel idman-vücut geliştirme ile hazırladılar.

Transfer canavarı yönetimimiz eminim Diallo 'yu bitirmiştir bile

Ben kendimi transfer olmamasına hazırladım 1 senede forvet almayı beceremeyen adamlardan 4 günde 2 tane forvet transferi birden yapmasını bekleyenler var

Ben şu anda kendimi 31 ocak gece 12 dolduğu an edeceğim küfürlere hazırlıyorum ...

Ft net bir şekilde marcao gibi genç geleceğe yatırım olan oyuncular alınacak dedi siz niye bütün gün bony i konuştunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt