Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotoğraf bugünden olmama gibi bir ihtimali yoktur herhald resmi siteden yayınlayıp bu kadar kahpelik yapmazlar bu foyoda ortaya cikarsa kelle alır artık millet.

fatih terimin bir kac yil önce tahtaya yazdigi isimleri cikarmak zor degildi ama suradan isim okuyabilmek pek mümkün görünmüyor

abdürrahim albayrak ve hasan sasin surati sirke satiyor acikcasi, durum hic iyi görünmüyor bu ikisini görünce.

Gecenin bu vakti olduğu için de olabilir o halleri . Bir de olumsuz bir şey olsa herhalde paylaşım olamazdı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alan
fernandes
bony
eren

3.5
5.5

gibi biseyler yaziyor sanki

Nadir çifçimi yazıyor orda banamı öyle geldi ? Orta en altta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

toplantıdaki samimiyet eski gunlerı hatrlattı. başkanım ve imp araları acık ayrılacaklar vs muhabbetlerı hat safaya cıkmıstı böyle poz vermıslerdı hemen. kısa bi süre sonra olan olmustu.

1548632054433.webp

yarın kap bi gelıyormus değerli hocamız fatih terime emeklerinden dolayı tesekkurler kariyerinde basarılar dileriz

Bir kısımda fernandes yazıyor sanki ama 5.5 m € yazdığı kesin.

Ze luis. Bir arkadas bu ismi gordum diyor?

Yumruk mu yemiş ? Bana mı öyle geliyor. Rocky gibi kapanmış gözün teki mor bir şekilde... Resim yanıltıcı olabilir tabi ki
scout transferi düşünüyolarsa hasan 3-5 gündür adam gibi uyumamış olabilir
oyuncu izlemeye hasan-ümit falan gidiyor çünkü
tv&video izlemesi de yormuş olabilir gün boyu :D

Olumsuz bir şey olsa bu resim olmazdı diye düşünüyorum ama bir yandan da la hala ne çalışması diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt