Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manuel Fernandes, Alan, Remy, Bony, Trezeguet, Emre Mor.

İsimleri yaziyor..

Okunabilir isimler fake olabilir yani hiçbiri gelmeyebilir bekleyip Görmek lazım. Fernandes ne alaka mesela hocanın istediğini sanmıyorum

Bir Nimes yazısını okuyabildim burada bir Bony bir de Eren yazıyor

Biz Savanier / Bony filan beklerken bunlar Eren 'i affetmesinler ulan sakın ?

Rus basınında bugün fernandesle anlaştığımız yazılmış. E fernandes geldi diyelim kim gidecek?

fas büyücüsü gider malesef.

193de1331192b16425ebd9b39e97a02c.jpg
e7ec3bedc7c816d55cc17c002eb868a1.jpg

Hoca torunuyla vakit geçirirken ve bu da bu geceki fotoğraf. Arada aylar var ve baya ilginç kıyafetlerin benzer olması

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alan,bony,emre mor ,belhanda satılıp savanier gelirse anca bu rezilliğin karşiliği olur ama yinede istifa diyorum ben orasi ayri
Bu arada o ıraklı altyapı transferi olarak düşünülüyodur belki..

Sana yemin ederim şu Galatasaraya kafa taktigim kadar hayatima taksaydım şu bulunduğum saçma durumdan çok daha ilerde olurdum
haftalardır çektiğimiz forvet derdinin üstüne dünkü fatih hocanın durumu eklenince stres küpüne döndüm resmen.gece yarısı yapılan şu paylaşım kuş gibi hafifletti beni yemin ediyorum. galatasaray sevdası böyle bişey işte

Zé Luis, ismi doğruysa FM profili bu şekilde.. Sol ayaklı bir FV ancak bitiriciliği biraz sıkıntı gibi duruyor..

346.webp

Gece gece taraftarla resmen tasak geciyorlar. Madem o tahtadaki isimler gorunmesin istiyorsun tahtayi kareye almassin. Tahtayi flu yaparak inanin taraftarla tasak geciyorlar. Hicmi elle tutulur biseyiniz olmayacak beceriksiz herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt