Sinan Dogan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2010
- 1.338
- 453
- 1.653
Aman dokunmayin cok fenayammmmmmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kactane alanimiz oldu?
bizi reddetmis diye haber okumustum dün.. lütfen first class golcüler ile ilgilenmeyelim .. yoksa hep hüzün
5 saniye bakınca kebapçı selahattin e dönüşüyor...
Tahtadaki fernandes alanya daki junior fernandes olabilir, 4 gün önce İstanbula gelmiş diyorlar. Alan gelirse olabilir, ligden alınabilecek adamlardan biri bence
[B]YellowRed Post[/B] @[B]yellowredpost[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Ali Naci Küçük: "Fatih Terim, Alan Carvalho dışında bir de fizik gücü yüksek ‘9 numara’ modelinde bir de pivot forvet oyuncu alınmasını istedi. Bunun nedeni ise Terim’in Galatasarayla Avrupa Kupasını bir kez daha kazanmak istemesi."
Szalai olacak bence , bu ligde işyapar gibi de geliyor.
Divan kurulu öncesi kap bekleyen ..
tarihte bizim kadar ret yiyen kulüp varmidir acaba? topcu cöp olsun olmasin... seksi degil miyiz artik?
Abi transfer nöbeti isimli başlıktayız, kimseyi alamayan bir yönetim olduğundan ötürü nöbet tutup, flu tahtadan analiz yapıp fotoğrafın dünden mi başka günden mi olduğunu ispatlamaya çalışan manyaklar olduk çıktık. Alamadığımız için bu adamları bu hale geldik. Ben bu görüşteyim, şu saydığım 3lü bizde olsa eminim ki %80 üstü GS taraftarı oh çekmişti..o dedigin net imkansiz. Robinho-adebayor-demba ba'yi almak buyuk bir olay mı ben oradayim bu transferleri herhangi bir kulubun ayni anda yapmaması için neden var mı?
ünal aysal zamanlari seksiydik .. dursun geldi cirkinlestirdi.. cengiz geldi ortaligin ** koydu... bundan daha beteri varsa Allah göstermesin !