- 20 Mayıs 2011
- 23.550
- 10.481
- 1.873
Spartak daha 3-4 gün önce şu açıklamayı yaptı. Ze Luis yalaaaaaaaaaaaaan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o belli olmaz ya ben de gördüm açıklamayı ama iş para olunca işin rengi degişirboşuna izlemeyin spartak yeni açıklama çekti , bu sene değil önümüzdeki seneler içinde ze ve luiz adriano'nun ayrılıkları zor diye
Fener klibi varHemen Ze Luis youtube videolarını izlemeliyim adettendir.
ze luiz kim ulan bide 7.5m ha? kafayı yemişler.
Artem Dzyuba ismi yazılmış ajanssporda
illa kaçacaksa gitsinler patoyu getirsinler o zaman.bu saatten sonra miktara bakma bence.. kazik yiyecegimiz zamandan dolayi zaten NET .. artik ze luis olur baskasi olur.. o kazik buraya GI-RE-CEK .. bundan kacis yok.. bu yüzden bakmayalim bonservise ..
Fenere çaktıysa çoktan Galatasaray’lı olmuştur.
Gerçek soyadın Edin mi???arkadaslar ben umutluyum takimdan nedenmi? cünkü hayvan gibi kosup savasiyorlar.. forvet falan hikaye gol atacak oyuncularimiz fazla!
tamam iki forvet lazim ama karamsar olmayalim alacaklar mutlaka sabirli olmaliyiz !
senenin en iyi transferi kondisyoner.. ! kum'da takimin pestilini cikardi 3 hafta sonra kum gibi sahada bütün toplari kovaladik
bugün eziklerin maci var keyfini cikaralim3 gün kaldi mutlaka birseyler olacak artik !
Artem Dzyuba ismi yazılmış ajanssporda
duyumcular sanirim su anda transfermarktta rusyada takili kaldi...biraz daha batiya dogru gidin lan ordada topcu var.