Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ze Luis ile anlasilmasi ilginc. Adam orada da iyi para kazaniyordur ve Rus sevgilisi de var

Ze luis her alanda gol atiyor..

CEE8F005-3847-4BA6-A223-EDE7E81D108E.webp

1.2 günü bir firtina gectikten sonra olusan sessizlik olur ya, öyle olacak buralar tahminimce.... forumun yarisi ceza yer diger yarisinin da birsey yazmaya takati kalmaz.

arkadaslar ben umutluyum takimdan nedenmi? cünkü hayvan gibi kosup savasiyorlar.. forvet falan hikaye gol atacak oyuncularimiz fazla!
tamam iki forvet lazim ama karamsar olmayalim alacaklar mutlaka sabirli olmaliyiz !

senenin en iyi transferi kondisyoner.. ! kum'da takimin pestilini cikardi 3 hafta sonra kum gibi sahada bütün toplari kovaladik :)

bugün eziklerin maci var keyfini cikaralim :) 3 gün kaldi mutlaka birseyler olacak artik !
Ismin guzelmis

1 Şubat günü iki ihtimal var bu gidişle. Yönetim bir başlık açacak belli koşullar altında sayıp sövmek serbest olacak ya da forumun yarısı ceza alacak.

1.2 günü bir firtina gectikten sonra olusan sessizlik olur ya, öyle olacak buralar tahminimce.... forumun yarisi ceza yer diger yarisinin da birsey yazmaya takati kalmaz.

Ben yonetime siir niteliginde bi beste yazdim, transferler gerceklesmesin paylasirim ve moderatorun yufka yuregine kalmis alacagimiz ceza

Ze luis saha içinden çok dışında gol atan bi oyuncu gibi görünüyor XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt