Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
illa eski veya mevcut fbli oyuncu alinmak isteniyorsa alper potuk fena olmaz

dribbling özelligi gayet iyi ve cesitli mevkilerde oynayabildigi icin joker oyuncu olarak kullanilabilir
Recep Niyaz denizlide şuan yani ben o fenerde oynadı olmaz bu beşiktaşta oynadı olmaz denmesini mantıksız görüyorum,ikinci lig diye geçmemek lazım fazlasıyla kasap oyuncu barındırıyor recep niyaz baya tek başına takımı sırtlıyor orda,bence değerlendirilmeli orta sahada öyle bir oyuncu hücüm çeşitliliği şağlar iyi bir kondisyonla

Dün gece ortaya çıkan fotoğraf son karar toplantısında çekilmiş gibi hissettirdi bana ya da ben buna inanmak istiyorum bilemiyorum. Sanki bütün oyuncularla pazarlıklar tamamlanmış, maliyetler belli olmui da hocayla beraber oyunculara karar vermek için son toplantıyı yapmış gibiler. Umarım böyledir de KAPlar gelmeye başlar.

Dün gece ortaya çıkan fotoğraf son karar toplantısında çekilmiş gibi hissettirdi bana ya da ben buna inanmak istiyorum bilemiyorum. Sanki bütün oyuncularla pazarlıklar tamamlanmış, maliyetler belli olmui da hocayla beraber oyunculara karar vermek için son toplantıyı yapmış gibiler. Umarım böyledir de KAPlar gelmeye başlar.
Ben şunu anladım; taraftar o kadar tepki gösterdi ki hayır biz beraberiz çalışıyoruz. Almak için uğraşıyoruz gecenin bu saatinde. Fatih Hoca ile de aramız iyi.

abi günde 3 defa telefonu şarj ediyorum hadi ama ya

abi günde 3 defa telefonu şarj ediyorum hadi ama ya

Sana tavsiyem: Ulefone Power 5, 13000mAh

c600000ce8513ab3d1a57443be5232b2.jpg

AAAAAABBBB DUURRRR RAAAAA HIIIMMMM ALBAYRAKKK. Bilmemneni bilmemneee..

Bunu biri yazdiydi butun gun aklimda, yazana burdan selamlar

Belhanda gider baboşlar. Onun yerine de Fernandes gelir. Size gerçek bir orta saha nasıl oynar hatırlatır 2012 Selçuk'tan sonra. Ulan olsun şu iş be. Çöphanda'yı satın gitsin yerine şu adama çökün. Lütfen lan lütfen.

Belhanda devre arası gitmeyecektir. UEFA ya 3 oyuncu bildirebiliyoruz. Gelirse 2 forvet + Marcao olacaktır.
Yazın Feghouli (5m), Belhanda(6m), Maicon(3m) ve Fernando(2m) yaklaşık 15-16m gelir elde edilip yeni kadro oluşumu tamamlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt