Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi günler,

Ze Luis bitti mi?

Screenshot_20190128-115245~2.webp

Bu kadar Türk sıkıntısı varken ve kanattan adam gönderilmişken üstüne mor da kadro dışı kalmış , bence mor da alınmak için uğraşılıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala mi forvet yok?

Bir esek bile bukadar bekletilmedi, Galatasaray taraftari halen bekliyor,yazik dustugumuz duruma. Bunu esege bile yapmazlar, ciddi diyorum. Bizi adam yerine koymuyor bu yonetim, resmen taraftarla kafa buluyor.

Mustafa basgan.

Divan öncesi son kozunu oynuyor. Aldi aldı yoksa akşama terim katliamı var.

Sinirden ağlamak üzereyim duvarları yumruklayasım var hayatımda kimse beni bu kadar aptal yerine koymadı ya

Ze Luis için Moskova kariyerinde 40 maç kaçırmış diyorlar, şuan herhangi bir
forvete hayır deme lüksümüz yok biliyorum ama 3 sezonda 40 maç fazla değil mi yahu?

cok fazla 1 ay civari sakatlik yasamis gorunuyor, umarim rusya'nin agir sartlarindan dolayidir ve kronik bir problem yoktur.
not: yine de alabilecegimizi sanmiyorum.

İyisi ile kötüsü ile tarih sahnesinde derin izler bırakmış bir devleti elbette hayır ile yad ediyoruz. Bazıları istemese de Sovyet sistemi bozukluklarına rağmen iyiydi.

levent abi olsa uçak rezervasyonu var de lütfen yalan da olsa birşey duymak istiyorum transferle ilgili..

Fenerlilerin evrimi de ilginç. 3 haftaya kadar gelen Anadolu takımlarını 5 atıp yolluyolardı maç öncesinde şimdi bu seviyeyi 2 atıp yollamaya çekmişler. Gereksiz özgüvenin nirvanasi olsa gerek bunlar harbiden zehirlenmiş. En son ne zaman 2 gol atarak galip geldiklerinden haberleri yok çoğunun ama laflara gel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt