- 29 Aralık 2018
- 1.670
- 1.094
- 648
gstvnin linkinde ses en az 2-3 dakika gec geliyor.
amatörlük diz boyu.
amatörlük diz boyu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akşama doğru takımının "oyuncu almadan bırakmayacağız" dediği akıllarına gelir ve alan'da rötar başlıkları okuruz.Alan'ın paylaştığı hikayelere bakılırsa arkadaşları veda partisi vermiyorsa eğer öyle akşam gelecekmiş gibi durmuyor :red:
İnan Edin !Baskan konusuyo acın GS TV
Yok hocam zaten değil. Eren'i Allah top etsin zatenO erenle bu eren aynı topçu mu sence? Bu koşullarda her türlü Sinan derim.
bende sorun yokgstvnin linkinde ses en az 2-3 dakika gec geliyor.
amatörlük diz boyu.
ya vedalaşıyor yada kamptaki son günü.Alan galiba geliyor bu sefer..Arkadaşlarıyla Fifa oynadığı videoda her taraf koli valiz dolu ..
Ahh Unal Baskanim ahhh öyle seyler yasattin ki ugrunda ölmeye deger.
Alan galiba geliyor bu sefer..Arkadaşlarıyla Fifa oynadığı videoda her taraf koli valiz dolu ..
Ahh Unal Baskanim ahhh öyle seyler yasattin ki ugrunda ölmeye deger.
onun çapı huzur kaçırmaya yetmez.tutmazsa şamarı yer oturur.kiralık alınması şart tabine emresi ya.. gelir gelmez takimin huzurunu kacirir bu velet.. uzak dursun
Nanide yesil burun adalari vatandasi diye biliyorum benBen biraz Nani ye benzetiyorum yüzünü
Son 1-2 aydir haftada 1-2 içiyorum sanki güzel rahatlama var gibi ama bilemedim
Zaten hep öyle başlanıyor.Sonra içtiğin sigara adeti sürekli artmaya başlıyor.Özellike güzel bir yemekten sonra veya çay,kahve ve bira gibi içeceklerle çok güzel gidiyor demeye başlıyorsun.
Ta ki vücudun da yaptığı tahribatları hissedene kadar.Bir de ekonomik yönüde ayrı bir facia.
Uzun yıllar sigara içmiş ve uzunca bir süre önce bu illetten kurtulmuş biri olarak sana tavsiyem yol yakınken buna hiç başlamamak.
İnsanın kendi parası ile bile bile kendini zehirlemesi kadar gerizekalılık örneği zor bulunur.