Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3Qeg1dOB_400x400.jpg

Bu adamın galatasaraydan yiyipte çıkartamadıgı ney acaba...Her tweetinde gs ile uğraşıyo kuş

Son güne kadar neredeydik ben de bilmiyorum diyor.. artık kızamıyorum da gülüyorum sadece

Bizimkiler Dubai'deydi AFC Asian Cup da Dubai'de oynaniyor, Mohanad Ali Irak'la gol attigi maclar ektedir alalim su herifi (#10 giyiyor)

Juve seni oynatmaz biz oynatiriz olum diyelim

KERATA BENİM ESKİ ÖĞRENCİM. İNGİLTEREYE SATMIŞTIM GÜZEL PARA. EFENDİ ÇOCUK ÇALIŞKAN DAHA NOLSUN

3 transfer yapacağız
Hanım benimle konusmuyo dedi

Anlaşıldı taraftarı son gün kazığı yemektense yapmamak iyidir moduna getirip transfersiz kapatacaklar dönemi. tabi bir oyuncuya saplanıp ne bok yemeye b planı yapmadınız demeyecekler. Sene başında da moses denen hıyara takıldılar sonra ceza yiyeceğiz diye vazgeçtik diyerek uyuttular. İyimiş ya.

Anlaşıldı taraftarı son gün kazığı yemektense yapmamak iyidir moduna getirip transfersiz kapatacaklar dönemi. tabi bir oyuncuya saplanıp ne bok yemeye b planı yapmadınız demeyecekler. Sene başında da moses denen hıyara takıldılar sonra ceza yiyeceğiz diye vazgeçtik diyerek uyuttular. İyimiş ya.
Forvet gelmezse dayak yiyecek ilk baskan olacak sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt