Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim morga dönmüş herkes hasta birisi gelse ben de yönetimdeyim dese yok sen değilsin diyecek adam kalmamış.

Sadık Çiftpınar artık Kadıköy'deki maçta küçük Onuachu'yu tutar :)

Apo hasta oldu uyuyamıyor.
Cengiz hanımıyla küs psikolojisi bozuk.
Transferler iptal herkes dağılsın.
Sizin yapacağınız işin içine soxayım.

Yanlis hapi atmis, karisi konusmuyormus. Ulan bizene senin ozelinden?

Ne adamlarin eline dustu kos koca Galatasaray yaaa

Bu adamın konuşmalarına bakılırsa ne forvet alacakmış gibi duruyor ne de eldeki oyuncuları tutacakmış gibi...

Kaç teklif ettiğimizi bilen yok heralde . Herkes mantıklı bir şekilde sallamaya çalışmış.

Mustafa Cengiz: "Net söylüyorum: Paraya ihtiyacımız var. Abdürrahim kardeşim buraya serumla geldi. Rüyalarımızda bile paralar var. Yine çıkışta bankalarla görüşeceğiz."

Allah aşkına şu konuşmaları dinleyip duvara yumruk atmayan midesi bulanmayan var mı ya

Mustafa Cengiz: "Ya bizim tek derdimiz forvet olsun be."

Mustafa Cengiz: "Sosyal medyada bize öyle bir nefret, öyle bir saldırı var ki.. Biz nerede hata yaptık? Biz onların aldıkları formanın bedelinin peşindeyiz.

Tek sorunumuz forvet olsun şükür etmek çok önemli diyor. Taraftar 7 aydır sinir hastası oldu şükür ediyor ben biraz bir şeyler yumruklamaya gidiyorum siz devam edin.

emre mor transferi iyi olabilir fakat bölgesel diyete girmesi lazım..kalçaları büyük beli kalın...Erken yasta futbolu bıraktırır o fizik
Form tutup taraftarda bağrına basarsa tutlmaz olur..Çalımları çok güzel hızıda var...

ilaclarini bile dogru kullanamayan zat'tan transfer bekliyoruz.

hayat...

yav al bir forvet takım şampiyon olsun lig geliri+yayın geliri+cl geliri+topçu satışından parayı bul ulan 2 milyon euro kara geçecem diye yüzlerce milyon eurodan oluyoruz ayıptır günahtır.

Mustafa cengiz:Biz zaten şampiyonuz,tek derdimiz forvet olsun, şükretmek gerekiyor oldugumuz duruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt