Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 yilda yaptigimiz satislar

Badou 16m
Gomis 6m
Rodrigues 9m
Ozan 11m
Cavanda 3m
Bruma 14m
Semih 2m
Podolski 2.6m
Carole 1m

+ Sampiyonluk & CL geliri. Paraya ihtiyacimiz var diyor da butun kuluplerin paraya ihtiyaci var, sen Sampiyon olup tekrar CL'e gidip bu gelirleri elde etmek istiyorsan saglam bir kadro kuracaksin, eksikleri zamaninda gidereceksin baskan.

3 gün kaldı hala inşallah maşallah ile başlayan cümleler kuruyorlar manyak herifler.

Onuachu, Alan ve Emre Mor?

Tamam miyiz? Yeter herhalde.

Ya bıdı bıdı yapmayın transfer yok diye.Zaten herkes gergince bekliyor.İnanmıyorsan girme foruma germe insanları.Bir umut bekliyoruz işte

Ne oldu ya istenmedigin yerde durmazdın koltuk güzel mi geldi medyatiklik hoşuna mı gitti ?

Mustafa Cengiz: "Ya bizim tek derdimiz forvet olsun be."

Mustafa Cengiz: "Sosyal medyada bize öyle bir nefret, öyle bir saldırı var ki.. Biz nerede hata yaptık? Biz onların aldıkları formanın bedelinin peşindeyiz.

Bi sevdir git baskan misin ne haltsin. Nerede hata yaptik diyor hala ya. Hadi transferleri s.et kulube kazandirdigin bir lira arti para yok. Senin yaptigin baskanligi bizim bakkal da yapar hala utanmadan konusuyor.

Beklentileri minimuma indirmek lazım bu açıklamalardan sonra. Emre Mor'u kiralarlar bir de kiralık falan saçma sapan bir forvet gelir.

Aslında Eren de fena forvet değilmiş :rose:

Transfer nobetini kaldirin yav........ Kapatin........... Ne kadar boş konustu

Ulan sakat değilse al Bony tamamdır. Ne gerizekalı adamlar bunlar.

Onuachu falan valla gençler iyi takip ediyorsunuz ya ne yalan söyleyeyim ben bir kere bile izlemedim.. zaten bir adam midtjylland maçı izliyorsa ben o adama şapka çıkarırım ben adını yazarken zorlandım :hat: Nasıl şimdi iyi midir gelse iş yapar mı scoutlar ne diyorsunuz ?

Her şeyi kabul edelim para yok, kulüp zor durumda vs vs. O zaman çıkıp yalan söylemeyeceksin arkadaş, zırvalamayacaksın İbrahimovic 2 forvet 5 transfer falan diye.

Ben bu kadar ağlayan bir adam hayatımda görmedim çalış çaliş para para yok rus manitaları gibi ulan 500 bin 1 milyon verip genç biri de mi alamıyoruz kardeşim 500 bin liramızda mı yok kardeşim para yoksa potansiyel keşfedersin paraguaydan zimbabweden bonservissizlere çökersin AĞLAMAYIN LAN ARTIK AĞLAMAYIN ajitasyon yapıyor dinlerken beni bile kandırabiliyosun şeytan herif

yönetim cok büyük baski altinda ve haklilar bazi elestiriler visdansiz ve aşağılayıcı

AMA

bu sürec cok net bir yönetim ve organizasyon hatasi ... kisisel baski fazlaysa daha fazla omuza ihtiyacin var demek yani
10 kisi Transfer 10 kisi kredi ve Finansman 10 kisi de bilmen neyle ugrasir..

sen gidip ben ve 4 arkadasimla koca GS'yi yönetmeye calisirsan serum'da takarlar boncukda..

Dogru organisayonu secmek de YÖNETIMIN isidir! Yanlis bir organizasyonun getirdigi sonuclar sizin sucunuzdur.. hastalanan insanlar olursa bu da sizin sucunuzdur..

bu cileyi cekiyorsaniz bu sizin sucunuzdur... camiyanin baski kurmasi normaldir.. ama aşağılayıci resimler mesajlarda yanlisdir ben GS'liyim diyen herkes bundan vazgecmelidir !!!

Pandev, Negredo, Soldado ve benzeri içi geçmiş, kıçını kaldırmaya mecali olmayan veteranlığa geçmiş bir adam almayın. Genç, dinamik, enerjisi yüksek, potansiyeli olan adam alın, gerekirse isimsiz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt