Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dx7si3jX0AIzelU

Onuachu, Tetteh, Ze Luis'a 7-8m milyon falan vermeye gerek yok, Juventus almadan once gidin su cocugu getirin

Irakliyi getirin irakliyi. Yaninada Elekeyi pivot forveti olarak ve ikisi toplam 6-7 milyon anca tutar.

Uzun boylular sakar oluyor genellikle calim felan atamaz agirliktan tek hamlede alirlar topu bundan getirin irakliyi cok pisman olacaklar ver 3m euro al

Böyle küçük ibo gibi küçük onur gibi ağlayan insanlardan nefret ediyorum ulan sen o koltuğa geldiysen bu sorunların olacağını biliyorsun boş yapiyorsun yok 1 kuruşu sokağa atmazmış falan şampiyon olamadin mı o kadar gelirden olacaksin ama yav zaten memur zihniyeti budur abi hayatı boyunca risk almaya korkarlar o riskide almadın mı yerinde sayar karşıdan insanları izlersin.

Önemli olan işlevi değil boyuysa Lacina Traore var boşta. 2.03 :ka:

Abi o kısım felaket ya belli zemin de berbat ama diğer videolarda da benzer hareketler yapıyor. Bir de buna 10 milyon falan diyorlar. Videoyla topçu değerlendirilmez de bu adam ne ???
Cok agir dostum burada adim bile atamaz. Gücsüz de bir herif yere de saglam basmiyor. Gelirse taraftari cildirtir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt