Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer olmazsa çifte tehlike var.
Hem bu sezonu kaybederiz, hem de satışlardan gelen paralar yaz transferinde "sattığın kadar alabilirsin" dengesinde kullanılamayacak. Yeni satış olursa transfer yapabileceğiz yaza.

Yönetim ağır suçlu ama önceki yönetimlerde bol keseden verilen maaşlar ve kurun artması da işleri zorlaştırıyor. Rastgele bir forvet almak istemiyorlar galiba, o yüzden erteliyoruz sürekli.

Hocam bırak Allah'ını seversen .dünyanın hiç bir klibi(amatorlerde dahil)lige forvetsiz başlamaz.devre arasında Messi gelecek diye ayet gelse bile başlamaz.6 ayını çöpe atmazsin.belki 1 puanla şampiyonluk gidecek.

Gomis kalsa bile Göztepe maçı son düdüğü ile forvet almaliydik.koca yaz forvet alamadık.simdi yok zaman kısıtlı yok adam yok deme hakları yok.gerekirse emre akbaba yi almayacaktin.

Dünyada klüp yoktur ki devre arasında forvet hattını şekillendirmeye çalışsın.kim sana ele avuca gelen forvetini bırakır.tettehe sene başı 10 çekebilirler miydi?

Birde son iki sezonda 55 gol atan bir adama şimdi kaç para verip alırız.yasi kaç olursa olsun.

Gomis transferi maddi ve stratejik klüp tarihinin en malca satışı olmuştur.simdi elimizi opene 9 10a hatta üstüne satardık.kadronda düşünmüyorsanız bile.

su onauchuyu gorunce aklima lacina traore geliyor... bi halt olmamisti ondanda

DyAYmC1XcAUMxS4.jpg

DyAYmC1WkAAaCu2.jpg
DyAZsOxWoAEBD7s.jpg

bura alan'ın eviyse neden bu kadar valiz var acaba. kafayı yedik sanırım.

Ee bu adam 1 forvet alacağız inşallah dedi.

Bir !!!

Biz bu devre arası kazandığımız parayı gelecek yaz döneminde de kullanamayacağız..

Şimdi para verken oyuncu almazsak biz yazın ne yapacağız ????

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onuachu yavaş diyenlerle başka videolar izledim galiba pivot forvetleri baz alırsak bu çocuk gayet hızlı ve fuleli
Bizim gibi sert olan ligte iş yapar

onuachu diger uzun forvetlere göre hızlı,kıcınızla mı izliyonuz babyler

Bugüne kadar Cengiz denilen elemanın hain olup olmadığına dair derin şüphe içerisindeydim.
Bugün sağolsun aklımdaki tüm soru işaretlerini sildi.
Bu hain herif defolmadan bize rahat uyku yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt