Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gören de suarez, mbappe falan istedik sanır şunlardaki triplere bak ya.. ama işlerini çok iyi biliyorlar burada herkes üst düzey santrafor hayali kurarken şimdi forvet olsun da nefes alsın yeter moduna geçti. Bu başarıdır azına razı etmeyi çok iyi biliyorlar normalde o Balotelli yi falan almak yakışırdı Galatasaray’ımıza.

Gören de suarez, mbappe falan istedik sanır şunlardaki triplere bak ya.. ama işlerini çok iyi biliyorlar burada herkes üst düzey santrafor hayali kurarken şimdi forvet olsun da nefes alsın yeter moduna geçti. Bu başarıdır azına razı etmeyi çok iyi biliyorlar normalde o Balotelli yi falan almak yakışırdı Galatasaray’ımıza.

Balotelli’yi akıllı davranan Marseille’imiz kaptı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir ara bağlantı kuruldu Costa ve kulübüyle. Ama maliyeti çok fazla. Doğruyu konuşmak gerekirse pek mümkün görmüyorum şahsen ben.

Daha gerçekçi isimler peşindeyiz.

Üstat sanırım Balotelli'nin menajeri arkadaşınızdı hiç Galatasaray ilgisi söz konusu oldu mu?

Şimdiden sağolun.

images

Onuachu ile çok t. geçilir bizim ligde,cüssesine uygun olmayan hareketler yapmaya çalışıyor sürekli. Ronaldo zor yapıyor o hareketleri,sana ne oluyor anasını satayım.

onuachuya bok atmayalim derim kendisigecen sene hazirandan beri izleme listemde

Üstat sanırım Balotelli'nin menajeri arkadaşınızdı hiç Galatasaray ilgisi söz konusu oldu mu?

Şimdiden sağolun.

Arkadaş değil de tanıdığımın tanıdığı diyelimz

İlgi oldu. Çok da ciddi oldu. Ama sonradan bizimkilerin pazarlıktaki beceriksizliği yüzünden Zubizaretta kaptı.

Plansızlıktan böyle böyle heba edip gidiyoruz transfer dönemlerinde paraları sonra da mali disiplin mali disiplin sokağa atacak paramız yok diyorlar.
Ben kendimi bildim bileli bitmedi ekonomik sorunlarımız. Böyle taraftarlık mı olur Allah aşkına.

Takım mı tutuyoruz muhasebecilik mi yapıyoruz bize ne kardeşim mali idari sorunlarla siz ilgileneceksiniz o yüzden o koltukları işgal ediyorsunuz zaten. Hem bana müşteri muamelesi yapacaksınız hem de yıllarca sabrileri tarıkları izleteceksiniz nerede müşteri memnuniyeti madem ? Ben cavaniyi izlemek istiyorum, ben sadece maçlara saha içine odaklanmak istiyorum bizim taraftar kulüp yıllardır o kadar kötü yönetilince idari mali herşeye hakim oldu ama bu aslında bir spor kulübü için iyi bişey değil arkadaşlar taraftar taraftarlığını yapar yönetimler profesyonel olur yönetir işleri yoluna koyar. Bizde hep tersi oluyor yıllardır.
Artık çoluğumuzu çocuğumuzu alıp maça kafada soru işaretleriyle hoca istifa edecek mi? Transferler? Maddi durum kulübe kayyum atanır mı? Riva’da ne kadar kazık yedik ? Şu stadın dış cephesini ne zaman bi kılığa sokacaklar ? Yeni tesisler ? Basketbol salonu ? Kim başkan olur ? Yönetimde çatlak mı var ? vb uzayıp giden sorunlarla değil sadece maçı izlemek için gitmek istiyorum çok mu şey istiyorum bilemiyorum bence Galatasaray için az bile.

Onuachu mudur nedir, bu herifi izlerken eski TS'li bidon Demdoy gözümün önüne geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt