Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ffp varken simdi oyuncu aldin aldin alamadin satacak oyuncunda yok 4 sene transfer olmadan ne yapacak bu klup riva belese verildi herhalde nedir lan bu
Hep böyle deniyor da niye olmasın?!. Seneye Mariano-Maicon-Fernando-Belhanda-Feghouli; performanslarına, kadro planlaması tercihine ve oluşacak taleplere göre pakala satılabilecek oyuncular; birkaçı satılmak suretiyle, epey külfetli yıllık kazançlarından da kurutulunacağı hesaba katılırsa ciddi bir bütçe oluşabilir...Ha, en az birkaç yıl daha 'Drogba-İbra' tarzı transferler yapılamayacaktır; o tür hayaller için bu takımı tutanlara nacizane tavsiyem, bu periyodda başka meşgaleler edinmeleridir...

Onoucha 'yi tanimiyorum ama soyle 1-2 videosuna baktim baya agir ve cop birisine benziyor. Terim bu transfere onay vermez diye dusunuyorum.

Bize oyle 2metre boyu olan biri lazim da degil. Eleke alinsin bundan daha iyi cikar.

hoca istedigi için teklif yapılmıştır gelirse sallar ligi bu adam

Opera Anlık Görüntü_2019-01-28_183847_twitter.com.webp

Twitter bile uyarmış. Gerçekten hassas olanlar tıklamasın.

Onuachu çok iyi gözüküyor ama 2.01 çok fazla o cüssede biri sürekli formda olmakta zorlanır doğası gereği sakatlıkları ağır geçer
Koller bile çok sürekli forma giyemedi

Başkan bozuntusu çıkmış transfer yapılmayacak diyor burada hâlâ 3 dakikada bir Onuachu videosu paylaşıp saçma sapan yorum yapanlar.
Amacınız nedir başkanın skimsonik açıklamalarını unutturmaya çalışmak mı? Bu rezilliği perdelemeye mi çabalıyorsunuz?
Alamayacağın adamın nesini yorumluyorsun?
Cengiz’in paralı askerleri heryerde çalışıyorlar. Burada da maalesef bol miktarda mevcut.

Fiorentina 3,7 + 1,3 milyona Zurkowskiyi almis. Sene sonuna kadar polonyada kalacakmis.

The fee is reported to be €3.7m + €1.3m in bonuses.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt