Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan gibi dünya futbol piyasasinda hic kimsenin tanimadigi bir oyuncunun yolunu gözler ettinizya ... vay anasini be...

Yönetimi savunuyor musun eleştiriyor musun bir türlü anlamadım Hamza. :asd:

Normaldir

Mali disiplin konusunda savunuyorum, Yarsuvat gibi haklarinda degisik algi operasyonlarina girisen liselilere karsi savunuyorum, seffaflik elestirilerine karsi savunuyorum, Terim'in kuyusunu kaziyorlar/bir yerlerden talimat almislar Basaksehir'i sampiyon yapacaklar komplo teorilerine karsi savunuyorum

Ama nakit akisi yaratamamalirini, transfer sureclerini (hem satis hem alis) ellerine yuzlerine bulastirmalarini, sponsor konusunda bir ilerleme gostermemelerini, iletisim politikalarini elestiriyorum

Gelen Zaten en geç çarşamba burada olur ki yetişsin . Yarın olacaksa bir şeyler olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

s.a arkadaşlar nasılsa forumda okurum dedim başkanın açıklamalarını dinleme gereği duymadım , az önce dinledim forum o kadar çok transfere odaklanmış ki başkanın aaciklamarindan anlaşılan yok alan bavul topluyor yok onuachunun FM profili oyuna girip oyun onuachuyu transfer etsek düşüncesiyle çok fazla şey anlaşılmamış maalesef adam açık açık hocaya tehdit ile bana Galatasaray'ın parasını sokağa attiramazsin demiş twitterdakilerre dememiş bunu bir ikincisi gelirlerin tamamı ipotekli kulüp çok ciddi derecede zor durumda olduğunu açıklamaya çalışmış 3su ay sonu 7m€ gibi acil bir ödeme olduğunu açık açık beyan etmiş , yani hala 16 m euro paramız var diyor herkes benim anladığım şu ki ancak üçüncü sınıf acil bir tane forvet alınacak umarım yanlış anlamışımdır

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet alsanıza lan artık yalancılar

hem fb hemde basak kazaniyor bu ne

Ulan 3un 5in hesabını yaptiniz yeter lan. Bir forvet almamaniz bizi sampiyonlar liginden etti, ligde acik ara lider olmamizi engelledi. Hala üç kuruş hesabı yapiyorsunuz. Mac gelirleri ciddi seviyede yüksek. Cildirtmayin artık taraftari. Yarın kap gelmezse yatar yine forvet işi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan şampiyonluk CL geliri Başşşak'a gidiyor Cengizzzzzzzzzzzzzzz

-Epiruano pozisyonu kirmizi kart vermedi
-Robinho umut vadeden atak ta faul yapti sari vermedi
-Emre Trezegeyi onemli atakta arkadan indirdi sari vermedi

Cok onemli kartlar bunlar

16 milyon yatırın bir forvet alın lannn!!!

Forvet almayana dünyadaki tüm bariyerler monte olur inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt