Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jan-koller_896866.jpg

Genk Onuachu icin 4.5m teklif etmis, Genk oyuncu da isik gordu ki talip oldu, Genk'in scout ekibi saglam ama 7-8m vermemeliyiz, gidin Mohanad Ali'yi 1-2 milyona alin.

Üşenmedim 4 maçını izledim Onuachu ayak tekniği kusursuza yakın ancak hava hava toplarında vasat zamanlama hatası ve yer tutma çok sıkıntılı direk defansta yedirdiği goller var oyunda etkili çakılı değil biraz ürkek yapısı var şutları çok etkili paslar etkili bitiricilik iyi

Genke bakin. Samattanin yazin gidecegini biliyorlar ve simdiden yedek ariyorlar... Türk takimlarin böyle birsey hayatta aklina gelmez.

Ze Luis i birakmayacaklarini açıkladılar bizde 40 maç kaçırmış diye bk atalım

Yarin aciklamalar geldi geldi. Carsamba da ilgili oyuncular gelir.
Ama nedense hic umidim yok benim.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa Cengiz: "Gece 4'te toplantıyı bitirdik. Listeyi 4-5 futbolcuya indirdik, hepsinde durum olumlu. İnşallah camiamıza ve taraftara, en iyi ve en uygun mali şartlarda transferler olacak.

Baskan gorusmelerde durum olumlu dedigine gore yarin bir seyler olacak gibi

Varmı gelişme ... Divan kurulu değil standup gösterisi hanımda konuşmuyor diyor. Kulüp demi kaliyon da dün gece milleti transfer çalışma ayağına çağırıyor acaba

Dikkatimi çekti de Nevzat son 3 günde atıyor sürekli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Cengiz: "Gece 4'te toplantıyı bitirdik. Listeyi 4-5 futbolcuya indirdik, hepsinde durum olumlu. İnşallah camiamıza ve taraftara, en iyi ve en uygun mali şartlarda transferler olacak.

Baskan gorusmelerde durum olumlu dedigine gore yarin bir seyler olacak gibi
Sen o musfettenin dediklerine inaniyorsan baska tabi.
Insallah ne demek?
Son 3 gun kalmis hala insallah masallah.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onuachu bizim ligde çok iş yapar. Son 3-4 sezon herif 15 golün altına düşmemiş sezonda. Alalım 3-4 yıla en kötü aldığımız fiyata satarız. Bide Alan hırbosu gelsin Emre mor Kiralık yeterli

Remy geliyorsa gelsin artık. Birisi gelsin aloooooooooo. Bir sıfırdan her zaman büyüktür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt