Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

herkesi tekrar tekrar can kulağı ile transfere odaklanmadan dinlemeye davet ediyorum , Adam hocaya bile açık açık kimse öyle tehditle bana Galatasaray'ın parasını sokağa attiramaz diyor yani 1 forvet gelir en fazla oda en kalitelisi Remy falan olur , hayal kırıklığı olmaması için tekrar tekrar izleyin ve ona göre hazır olun bence

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herkesi tekrar tekrar can kulağı ile transfere odaklanmadan dinlemeye davet ediyorum , Adam hocaya bile açık açık kimse öyle tehditle bana Galatasaray'ın parasını sokağa attiramaz diyor yani 1 forvet gelir en fazla oda en kalitelisi Remy falan olur , hayal kırıklığı olmaması için tekrar tekrar izleyin ve ona göre hazır olun bence

Yanlışın var.

Hic de oyle birsey demiyor bence.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selamunaleykum renktaslar,

Son durumu ozet gecebilirmisiniz?
Allah razi olsun simdiden ozet gecenden :)

Bu kadar uzun boylu olup da uzun süreli başarı elde etmiş bir futbolcu var mı? Peter Crouch var biraz üst seviye top oynamış.
B923343A-5234-46D0-8C74-65F42C8110E3.webp

1.95 cm

Selamunaleykum renktaslar,

Son durumu ozet gecebilirmisiniz?
Allah razi olsun simdiden ozet gecenden :)
bir halt yok renktaşım
önce "x şahsı tamam" diyorlar, yarım saat sonra veto yedi gelmiyor diyorlar.
günlük alan'la anlaştık haberlerini de fanatik kaynaklı paylaştık.
birazdan topluca küfür edip, uyuyacağız.

neyse buraya dönme vakti geldi. fener kümede kalmak icin önemli bir galibiyete imza atmak üzere.

kap geldimi?

Hic de oyle birsey demiyor bence.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam , Fatih hoca zehir zemberek açıklamalar yaptı söz verdim taraftara yoksa istifa ederdim gibisinden tabiki açık açık istifa kelimesi zikretmedi ve taraftar gereğini yapar gibi şeyler söyledi 31 e kadar sabır dedi , başkan buna karşılık resmen hocaya söyledi bunu çünkü videonun son bölümünde ana avrat düz giden Twitter'da ki taraftarla bak ne diyor rica ediyorum diyor çok haklılar diyor bak parantez içerisinde (HAKLILAR) tepki gösteren taraftarlara diyor zaten , taraftara kimse bizi tehditle Galatasaray'ın parasını sokağa attiramaz (DIYEMEZ) haddini asmislik olur bu

hocam , Fatih hoca zehir zemberek açıklamalar yaptı söz verdim taraftara yoksa istifa ederdim gibisinden tabiki açık açık istifa kelimesi zikretmedi ve taraftar gereğini yapar gibi şeyler söyledi 31 e kadar sabır dedi , başkan buna karşılık resmen hocaya söyledi bunu çünkü videonun son bölümünde ana avrat düz giden Twitter'da ki taraftarla bak ne diyor rica ediyorum diyor çok haklılar diyor bak parantez içerisinde (HAKLILAR) tepki gösteren taraftarlara diyor zaten , taraftara kimse bizi tehditle Galatasaray'ın parasını sokağa attiramaz (DIYEMEZ) haddini asmislik olur bu , aynı cevabı kopyala yapıştır yaptım kusura bakma ama umarım inşallah ben yanilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt