Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitroğlunu beğenmeyenler net futboldan anlamıyorlar bence. 2.5 sene üst düzey katkı verir reis gelirse tabi.

Bolu macinda stada gidilmeli ve yönetim istifaya davet edilmelidir. Transfer nerede falan devri geçti. Bu beceriksizler çöp birini alır ancak. Miroğlu iyidi 2 sene önce ama şu an fizik olarak bitik durumda. Ayrıca para varken genç birine yatırım yapılmalı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın kap gelmezse transfer kapandı demektir. Ben zaten transfer dönemi açılmadan bu yönetim transfer falan yapamaz demiştim o yüzden rahatım beklentim sıfır. Sizde artık kendinizi daha fazla yıpratmayın. Başkan bir gece 3 e 4 e kadar ayakta kaldı diye söylenmeye başladı, bu taraftar 1 aydan beri forvet için sabahlıyor. Galatasaray'ı ticari kuruluş zannetmiş para da para diye tutturuyor. 7 aydan beri forvet almayışlarının parayla inanın hiç alakası yok.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mitroglunu beğenmiyorsunuz da (ben hiç izlemedim) fulham ve marsilya 15 er milyon bonservis vermiş bu herife . Premier lige boş topcu almazlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mitroglu gelecegine ereni takıma alın çok bi fark yok
ikisi de mal, kazık görevi görüyolar

mitroglou burak yilmaz kadar bisey, öyle üst düzey forvet falan degil. alsak bile 2-3e zor satariz

2010'dan beri foruma üyeyim çok çok nadir olarak yorum yaparım bugüne kadar ne kimseyle kavgam nede tartışmam oldu ama bu forvet 31 ocak 00.00 a kadar gelmezse çok sağlam küfürler edecem....

Transferler kelimesinden tek hedefe düşüldü yine. 1 transfer ile hangi taraftar mutlu olur?? Elimizde ciddi bonservis var ve sene sonu bircok çöpün sözleşmesi bitiyor. Maaş skalamiz da kötü durumda degil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim,neden transfer yapmıyon alooo sen ne ayaksın kardeşim,derdin ne sektir git ya.Beyler görmüyonuz mu aqua ihaneti görmüyonuz mu çıldıracam ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt