Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümraniyespordaki Leandrinho'yu alalım daha faydalı olur Mitroglundan.
Screenshot_20190128-215442_Chrome.webp

Mitroglou Burak gibi iyi beslenmeli al da at diyecen. Çok ağır hantal birde bazuka gibi şut çeker heryerden.

biz Galatasaray 'ın her kuruşunu dikkatli kullanıyoruz diyeceksin transfer döneminin son günlerine kalıp her çaldığın kulüp kapısına domalacaksin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?

Mitroglu o isim mi ?
Bence değil.
Gol atar mı ?
Max 7.
Şampiyon yapmaya yeter mi ?
Oh no!

ozaman yallah patoyu getirin.

Şuan en kazık forvete bile razıyım yeter ki gelsin artık.

Almanya 2. Liginden kimi alırsan al ligi iş yapar. Almanya 2 ligi bundesliga'ya hazırlık bir bakıma. Union berlin holstain klein gibi takımlarda ne futbolcular var. Hepsi de almanyada %100 altyapıyı iliklerine kadar yemiş adamlar taş çatlasa 3 milyon euro verirsin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen.

Ama bu beceriksiz adamlar eminim ki scoutları bile dinlemiyordur.

Abdullah Avcı: ''Adebayor'un sakatlığı yok. Takımla beraber çalışıyor. Bu maçlık benim tasarrufumda olan bir durum.''

:D neler kaçırmış ya

Burak az mı alırdı başını ellerinin arasına. Bence biz bu tepkilere fazlasıyla doyduk, katlanabileceğimizi sanmıyorum daha fazla. Burak gibi, gol kaçırınca sağa sola bakıp elleriyle bir şeyler yapıyor :asd:

Mitroglu 'ya bende olumsuzum, tamam belki kalitesiz bir adam değil Portekiz'de iyiydi ama Fransa 'da öyle bir hale geldi ki şu Slimani 'yi bile aratabilir. Bu adamın en son iyiydi diyebileceğimiz dönemlerde Selçuk İnan-Hamit Altıntop filan da top oynayabiliyordu

Hani gerçekten abartmıyorum eğer tek çare Mitroglu ise fener gönderince Slimani 'yi alalım daha iyi inanın daha iyi

Ze Luis 'e gelince de eğer bu adama 15 mil.€ verirseniz yatacak yeriniz yok. Madem tek bir adama 15 mil.€ bonservis verme şansımız var ne diye Samatta bu güne kadar gündeme gelmedi ki ? yahu gidin Diagne 'ye verin 15 mil.€ inanın daha iyi

Ze Luis 'in maksimum ederi 7.5 mil.€ Mitroglu 'ya gelince de bizden uzak olsun

Almanya 2. Liginden kimi alırsan al ligi iş yapar. Almanya 2 ligi bundesliga'ya hazırlık bir bakıma. Union berlin holstain klein gibi takımlarda ne futbolcular var. Hepsi de almanyada %100 altyapıyı iliklerine kadar yemiş adamlar taş çatlasa 3 milyon euro verirsin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jhon Cordoba, Simon Terodde, Jan Fiette Arp bu üçlü mesela ilk akla gelenler bence iş yapabilirler.

Ulan hiç bir bok beceremiyorum diyorsunuz ise, Giuseppe Rossi alın. Şu anda kulüpsüz - en fazla 2 Milyona alır, kanımca daha az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt