Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan.. kodumun.... Neyse

Lan sanki 3 Santrafor var takımda da, taraftar şımarık şımarık 4. ST istiyor.

Futbol da en önemli mevki olan ST... Bizde bildiğin YOK, Sıfır !!!!

Ben gitgide umudumu yitirmeye basladım. trt izliyoruz adam veli yiğit onuachu koşamıyor remy süper bir adam diye anlatıyor delirecem. Alp Pehlivan da öyle bir bakıyor ki adamın tek maçını izlemediğine eminim butip adamlar acayip kalite getirir lige filan diyo. Adamın istatisliklerini getiriyorlar Remy 2014 den beri 22 gol atmış oynadığı dakika sınırlı. Koşamıyor dediği Onuachuson 3 senede 102 maçta 54 gol atmış sıkılmadan Remy'nin performansı çok harika diyor. Bu adamalrı sayıylamı veriyorlar kanallara anlamadım.

Tam24 saat önce bunu yazmıştım.

Opera Anlık Görüntü_2019-01-29_005103_www.gscimbom.com.webp

İsteyenle istediği iddiaya girerim. Tek bir adam dahi gelmeyecek. Çöp dediklerinizi bile arayacaksınız.

Sivas nerden buluyor bu paraları 7-8 milyon euro luk oyuncu alıyorlar
Sivasspor, Nantes forması giyen 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Evangelista ile anlaşmaya vardı.

29 yasindaki ze luis 10 milyon vermek büyük riskdir bunun geri dönüsümü olmaz tetteh alin.

o değilde biz hangi kafayla ze luise teklif yapmışız onu anlamadım

birak 15 milyon, 12 milyon veremeyiz

Transfer yapmadığım için hanım benle konuşmuyor diyen alyanak’tan forvet bekliyoruz.
Adam resmen 30 milyon GS taraftarı ile taşak geçiyor.
1 Şubat’tan sonra hesaplaşacağız az kaldı...

Donen isimlere pek inanmayalim bence

Belli ki cok fazla isim konusulsun diye bilerek servis ediliyor

Isim versene... Oh bende öyle atarım.
At yalanı...

"Galatasaray'ın yeni Santaforu en geç Salı İstanbul da!" ( Arif Ulu)
O spor programına bakacak olursak Falcao-Pato ikilisiyle lige başlardık :) Yönetimden bilgi aldım isim veremem dedi.Yarın aslan gibi biri yarın gelecek dedi.

Ulan zamanda gecmiyor sanki 11 yıldır transfer sezonundayiz Reis Einsteinın izafiyet teorisi geldi aklıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt