Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitroglu bi sie gitsin. Her sene bir moron gelmesin diye dua ediyoruz. Bu senede bu Mitrouglu çıktı ortaya.

Kaça biter bu Diagne ?

Kasımpaşa zaten düşüşte şampiyonluk falan diyorlardı daha şimdiden patladı. Versinler işte uygun bir rakama onlarında işi görülsün

Bu Nijeryalı seri ve kuvvetli bir çocuk asist özelliği var hoca sever böyle oyuncuları

tettehin menajeri biz anlastik demedi mi her yere? Alan hakknda sadece insallah mi dedi?
Emre mor da geldi demiş sanırım
Screenshot_20190129-022732.webp
Screenshot_20190129-022739.webp

ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alacaktık Bony’i yanına da bir scout transferi tamamdı. Şimdi dolan dur. Zaten nöbetçiyiz bu akşam. Transfer de yok zaman da geçmiyor.

Onuacho kontra ataklarda baya küfür yer. Ben hiç iş yapacağını düşünmüyorum. Ultra ağır bir adam.

Kasada 16-17 milyon euro para olmasına rağmen ne yapacağını bilmeyen bir yönetim var. Madem çer çöp peşinde koşacaktınız şu Gomis'e 300-500 bin daha ateşleyip sesini kesseydiniz. Bir sene daha oynardı o eleman.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

emre mor yüzünden nedense heyecanlandim. Ya manyak cosacak ya da tamamiyle gömülecek

Emre mor 1.5 sene kira 500bin + 3-4 Mio Opsiyon
Alan 3-4Mio Bonservis
Onuoachu 5-7 Mio.

4 Mio yu da hesap kapatsinlar. Gönül isterdi bir stoper ve ya merkez OS daha alsaydik ama buna da sükür

Emre mor 1.5 sene kira 500bin + 3-4 Mio Opsiyon
Alan 3-4Mio Bonservis
Onuoachu 5-7 Mio.

4 Mio yu da hesap kapatsinlar. Gönül isterdi bir stoper ve ya merkez OS daha alsaydik ama buna da sükür
Bulmuşlar bizim gibi bi yönetimi, Paul Onuachu için en az 10 milyon euro isterler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt