Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basaksehire yaptıgım totem tutmadı.olumsuz konusmustum .demekki olumlu konusmak lazım.basaksehir yenilir,berabere kalır falan demek lazım

Biz niye söyle adamlar alamıyoruz elin dandik takımları alıyor.
IMG_20190129_005729.webp
IMG_20190129_005840.webp

Utanmadan gece fotoğraflar atıp bakın çalışıyoruz diyorlar. 6 aydır ne yaptın ? diye sorarlar adama.

Uygun maliyetle oyuncu alacağız diyor son gün 5 m euro isteyen takım senden 10 m euro isteyecek.

Neresi uygun bu maliyetlerin ?

Yönetim her yönden fiyasko.

Kaos yaratmak isteyenlere uymayalım diyoruz ama bu yönetim o yöne doğru itiyor taraftarı.

Karıya kıza gitmekten transfere zaman ayıramadık diyemediler bir türlü

23-27.haftalar arası basaksehir seri puan kaybı yasayabilir.umarım akhisar ve erzurum sürpriz yapar.biz kesinlikle seri olarak maç kazanmalıyız.

Şaka bir yana şu an bu Twitter'da dakika başına takımımıza futbolcu transfer edenlere buradan birimiz şu şu takımda oyuncum var Galatasaray ile görüştük yazsa, sabaha TV kanallarında görürüz mutlaka haberini. Ben bir çok ismi geçen futbolcunun da bundan ibaret olduğunu düşünüyorum artık.

Fenerin şuan 14 yabancısı var hatta 15 ama Kameni'ye lisans çıkarmadılar. Bu adamı almak için yabancı yollamaları gerek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun Ersun Yanal bir konusma yapmis sanki. Medyadan oyle bir haber hatirliyorum. Diego Reyes gitmek uzere falan birseyler diyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt