Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten en başından beri beklentim transfer olmaz eğer bir şekilde olursa adı geçen en kötü oyuncu alınır bu hiç şaşmaz ona göre beklentiler içerisinde olursanız daha rahat olur her şey.

"Mitroglou, topla koşarken 300 kiloluk sandık çekiyormuş gibi görünüyor. Panathinaikos ve Olympiakos'tan onu biliyordum, öyle olmasını isterim ama izlerken onu tanımakta zorlanıyorum" ― Djibril Cisse

çok geç kaldık çok. ta aylar öncesinden klüpleriyle görüşüp ön anlaşma yapıp transferleri 1 ocakta açıklamak varken, biz 29 ocak olmuş hala sağa sola saldırıyoruz kimi alalım diye. bu bile başlı başına bir basiretsizlik örneğidir. mustafa cengiz malesef transfer işinde çuvallamıştır. eğer şampiyonluk kaçarsa koltuğundan olacaktır hiç süphesiz.

Galatasaray Yönetimi Medikal Park Grubu'nu arayarak son 3 ay içerisinde çek-up'ı temiz çıkan 180cm ve üstü afrikan-amerikan erkek hastaların bir listesini talep etti.

Yapılan incelemerden sonra akşam saatlerinde uygun bir adayın forvet olarak açıklanması bekleniyor.

Iraklı Mohanad Ali için Galatasaray, Juventus ve Borussia Dortmund devrede. (Tuttosport)

F5 bizim durumda olsa en kötü origiyi falan alırdı şu halde bile bir şekil mosesı alıp kümede kalmayı garantilediler.. Herif domuz gibiydi dün vurduğunu indirdi

Moses akıyordu Malatya maçında hem de ilk maçı.

Yanal Moses i sağ açığa koyarsa Dirar ı keser.

Moses Joker gibi ben her yerde oynarım diyor adam.

Di santo 1 maç cl de oynamış golü yok 4 maç ligde oynamış golü yok manyakmıyız biz di Santo nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt