Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 milyonu sonuna kadar kullanmayan haindir

Başkan’ın dünkü açıklamalarına söyleyecek söz bulamıyorum . Takimi resmen sabote ediyor bunu aklı sıra espiri maskesiyle gizliyor ama sunu söyliyeyim bunca uyarıdan sonra transfer yapılmaz veya abuk sabuk Transfere paralar çarçur edilirse 1 Subatta seni o koltukta oturtursak bizlere Yazıklar olsun

@ertansuzgun: Galatasaray, Ze Luis için Spartak Moskova'ya 3 taksitle ödemek koşuluyla 7.5 milyon Euro önerdi.

Spartak Moskova, bu teklifi kabul etmedi. Galatasaray, fiyatı 9 milyon Euro'ya çıkardı. Spartak Moskova 13 milyon Euro istiyor. Görüşmeler sürüyor.
Galatasaray, Manuel Fernandes için oyuncuyla temas halinde.

-Fernandes'in sözleşmesi Haziran'da bitiyor.

-Galatasaray, transferi bonservissiz çözmek istiyor.

-Devrede olmasa bile Galatasaray, sözlü anlaşma yapıp gelecek sezon için Fernandes'i hazır tutmayı planlıyor.
Fernandes için Bilic'in çalıştırdığı ttihad da devrede. Her ne kadar cazip bir sözleşme teklifi alsa da Fernandes'in ilk tercihi tekrar Türkiye.

Galatasaray, şimdi olmasa bile sezon sonu Fernandes'i kadrosuna katarak olası Belhanda ayrılığında elini sağlamlaştırmak istiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkan ve Yönetim bozuntuları Haber uçurmaya başlamış Biz alıcaktık Ama Fatih Terim beğenmedi diyerek 1 ay önce yazmıştım böyle olacağını
Terim'i istifa ettirmeye çalışacaklar.

Çıkan isimlere bak Allah aşkına Mitroglu gelmesin diye dua ederken daha kötüsünün haberleri geliyor

eğer önerilen isimler Mitroğlu tarzında ise tabii ki de Terim beğenmez.
takımda var bir tane Mitroğlu 2.sine gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt