Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer önerilen isimler Mitroğlu tarzında ise tabii ki de Terim beğenmez.
takımda var bir tane Mitroğlu 2.sine gerek yok.
Amaçları olası bi başarısızlıkta hoca istedi bizde aldık diye işin içinden sıyrılmak gibime geliyor leş meş birini alıp ihaleyi terime bırakacaklar

İçi geçmiş oyuncuları hocaya öneriyorlar istemeyince beğenmedi oluyor:LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO: Ulan haysiyetsiz herifler Terim size 3 ay önce vermiş listeyi alsanıza adamın listesinden birini Kime İnat Yapıyorsunuz?

Şimdiye kadar ne yaptık . Ben de bilmiyorum sözü ne demek . Böyle bir terbiyesizlik yapılabilir mi ?

Devletin piyonu olabileceğini ve amacın Başakşehir i şampiyon yapıp satmak olduğunu düşündüm bende.
başşakları satma projesi zaten bilinen bir şey. Herkes diyordu geçen sene şampiyon olsaydı 150 m euro gibi bi fiyta çakacaklardı katarlılara. Bu fırsatı kaçırmamaya çalışıyorlar

İşler çirkinleşiyor. Bu Mustafa Cengiz çok yüzsüz. Düşünün protesto edildikçe gülümseyerek açıklama yapıp istifa etmeyeceğini söylemesini falan..

başşakları satma projesi zaten bilinen bir şey. Herkes diyordu geçen sene şampiyon olsaydı 150 m euro gibi bi fiyta çakacaklardı katarlılara. Bu fırsatı kaçırmamaya çalışıyorlar

Ne yapıp edip bu yönetimi şutlamalıyız.

Hem önümüzdeki sezonları hem de hocamızı kurtarmalıyız.

gomis'i neden gonderdik ?
gomis gitti diye zil takan super zekalar su an ne dusunuyor ?

mitroglou'yu alabilirler umarim, en azindan ceza sahasinda yer kaplar, feghouli'nin, mariano'nun cevirdigi toplari tamamlar falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt