Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan herşeyi geçtim , sene başında umut bulut kıvamında bile olsa bir forvet alsalardı şimdi liderdik daha ne diyeyim yani. Eren hırbosunun saçmalıkları yüzğnden alacağımız maçlrı hep verdik

Alın size forvet:

1548752175560.webp

Mustafa cengiz yönetimi iki yüzlü ve yalancı bir yönetimdir. Borçsuzluk kağıdı alıyoruz diye hava yapıyor yerli oyunculara para ödenmediği ortaya çıkıyor. Seçim öncesi o kadar şov yap seçim sonrası gördük ne beceriksizlikler yaptığını. 1 tane proje veya sponsorları yok varsa yoksa eldekini sat,harca yöntemi ile gidiyorlar. İsterlerse son gün Messi/Ronaldo ikilisi gelsin bu yönetim gitmek zorunda yoksa kötü günler bizi bekler.

Şu an kendilerini kurtarmalarının tek sebebi ali koc ve fikret ormanında transfer yapmayısı. Hepsi 31 ocak aksamı kap'ları patlatacak.

Eger birileri gelmezse bilin ki yukarıdan talimat geldi. Tek basına basaksehirin o kadar transfer yapıp bu 3 kulübün transfer yapmayısı emir dısında biseyle acıklanamaz
adamlar aldılar ya oyuncu?
onlar sayılmıyor mu?

Bu yönetimi idari yönden mümkün değil ibra edilmez kesin..

Bu da güle güle demek oluyor..

Size saçma gelecek ama forvetlere faiş fiyatlar çekiliyorsa Stoper alalım bence..

Bunlar belliki taraftara inat almayacaklar, büyük yerlerden emir almışlar forvet almayın diye bu açık seçik ortada..

En azından Marcao'nun yanına taş gibi bi stoper bulursak yazın sadece forvet peşinde düşeriz artık..

Size saçma gelecek ama forvetlere faiş fiyatlar çekiliyorsa Stoper alalım bence..

Bunlar belliki taraftara inat almayacaklar, büyük yerlerden emir almışlar forvet almayın diye bu açık seçik ortada..

En azından Marcao'nun yanına taş gibi bi stoper bulursak yazın sadece forvet peşinde düşeriz artık..
Ben iyi bi stoper ve vasat bir forvete fitim artık.

Bugun KAP gelmezse artik daha kimse gelmez.

Belki son gun bir cop bulurlar.

ne esprisi yaw

mitroglou'nun ne olduğunu bilioruz en azından

alan kim ki? avusturyada , çinde oynamış falan filan..

Almanya'da oynamış takımları karıştırıyorsunuz muhattabım olamazsın ama gene de bilgi vereyim

Almanya'da 88 maça çıkıp 58 gol 18 asist olmak üzere 96 gole katkısı olmuş

sene sonu takımın yarısını satacaklar o zaman ne bok yiyecekler merak ediyorum

Bu yönetim mali yönden de ibra edilmez. Sadece oyuncu satarak veya şampiyonluk gelirini kullanarak kaynak üretiyorlar. Fatih terim olmasa takım fakir kalacak rodrigues ve ozan bu kadar para etmezdi o olmasa. 1 tane sponsor getirmediler şu takıma düzgün para veren. Maaşları ödemediler. Mali ve idari ibrayı hak etmiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt