Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvetin var mı? Yok.
Süren var mı? Yok.

Hadi Apo&Cengiz zevk almaya bakın.

Nasıl bir cendereye düştük lan biz. Şaka gibi ya halim selim dediğimiz adam dalga geçer gibi valla noldu nasıl oldu zaman geçti biz de anlamadık diyor, üstüne de istifa mistifa etmem onun bunun lafıyla diye meydan okuyor. Hayret *********************.

Şu ana kadar ilgilendiğimiz oyuncular içerisinde en leş ikili mitroglou di santo bu ikili gelir son gün

Bence stoper alınmasında bi sakınca yok ama salaklık nerde biliyor musunuz satın alma opsiyonlu kiralama da..

Ulen mal bunlar ya...yaza sıfırlanıyor diyor millet.. stopere yazın 6 milyon veremezsin şimdi vereceksin

Tetteh ve rusya liginde ki oyuncu gelsin yeter.
Birine 9,5 milyon € diğerine 7,5 verirsin 4 sene forvet ihtiyacın olmaz

Alan dedik ki içeride, Yalan oldu akabinde
Falcao bir gelse, arena dönerdi cümbüş yerine
Fakat bununla kalmadı
Elli bin topcu girdi listeye
Tetteh gençti umuttu hırstı
Mitroglu biraz uzun ve biraz da sırıktı
E Olmuyor ne yapsak ne nöbet ne başka birşey..
Yine kalıyor geri mugdat sinan
Eren de yok artık buna inan
Caiz midir Florya'yı basmak
En derin duyguları orada ortaya çıkarmak.
Guanghzou'dan olmuyor işte daha da sormayın
Işıksız kaldık bu sene de
Zalımsınız zalım kalın...

BENİ DELİRTTİNİZ BRAVO

O güldüğümüz başkan adayı Ali fatinoğlu bile bundan çok daha iyi başkanlık yapardı

Sivasspor bile Nantes'dan Lucas'ı kiralamış ki gayet iyi bi transfer. Ocak dömeminde anadoluda yapılan en iyi hamle gerçekten.

Şu ana kadar ilgilendiğimiz oyuncular içerisinde en leş ikili mitroglou di santo bu ikili gelir son gün

Benim tanıdığım hoca mümkün değil aldırmaz onları forvetsiz devam eder..

İmparator başka hocalara benzemez onunla inatlaşmaya giremezsin dayatma oyuncu sunamazsın

Öyle yönetimden korkup oturup susacak biri de değil ebesine atlar yönetimin ..

İmparator milyonlarca Galatasaray taraftarını yanına almış hocayla ikibin kişiyi yanına alan çapsız yönetim bir olur mu

sezon sonuda belhandayı satarlar kimseyi almazlar biz böyle küçülmeye doğru gideriz . Apo artık yöneticilik yapamayacağını anlayamadı galiba hadi almadınız şampiyonlukdan edip sezon sonu neyle alacaksınız forvet milletin 2-3 forveti var biz 1 forvet için sadece burada nöbet çekiyouz utanın be kardeşim nasıl yöneticili anlayışı bu .

MC : Nasıl yedim taraftarı ama 8 aydır bekliyor herifler , ahahahah.

Albayrak : Başkanum etmeyun eylemeyun bizu suk.rler

YG : Başkanım çok güzel yediniz , iyi yediniz ,tebrik ederim başkanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt