Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu meymenetsizlerin adam alabileceğini bilsem Mitroglou iyi ki benficayla anlaşmış derdim de bunlar marketten gofret bile alamaz.

Juventus Mohanadi cok istiyorsa onlarla anlasma yapalim. Gelsin bize ve Juventusun bizdeyken matching rights hakki olsun. Mesela 2020 yilinda bir takimla 15 milyona anlasdigmiz an, Juventusun ayni teklifini kabul edmeliyiz maddesi olsun

Matching rights diye bir kavramın varlığını bizim yönetimde bilen birisi olduğunu sanmıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ze Luis, Galatasaray'a transfer olmak için kulübünden izin istedi. [via @arturpetrosyan]

Kostas mitroğlu genlerinde Türk Alman ebeveynleri barındırmaktadır

Juventus Mohanadi cok istiyorsa onlarla anlasma yapalim. Gelsin bize ve Juventusun bizdeyken matching rights hakki olsun. Mesela 2020 yilinda bir takimla 15 milyona anlasdigmiz an, Juventusun ayni teklifini kabul edmeliyiz maddesi olsun
bu konuda muhatabımız Abdurrahim Albayrak

sence

Hayatımda bu kadar kolpa transfer dönemi gormedim ya. İstihbarat sefi ince bile daha dün alan yüzde yüz gsde diyordu

yemin ediyorum psikolojim bozuldu... bu kadar yalan soyleyen bi yonetici gormedim ben.. hani anlastigimiz isimler vardi apo ? insanda az utanma olur ya.. ya goztepe macinda puan kaybetseydik ? bunun hesabini nasil verecektiniz diye sorarlar... yok abi inanilmaz birsey bu, nasil yonetiliyoruz anlam veremiyorum.. adamlar isi resmen sansa birakmis

Paris Saint Germain, Zenitli orta saha oyuncusu Leandro Paredes'i 40 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Bu kadar pis bir tip olabilir mi?
Bu ********************* mü Galatasaray’a yakıştırdığınız?

3662.jpg

mitronun yunanistan fransa ve portekizdeki skor ortalamalari gayet iyi
kendisinden iyisi samda kayisi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt