Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son zamanlarda çıkan isimlerde akıllara zarar valla remy,mitroglou,diagne,caicedo,ze luis hepsi farklı açılardan rezalet isimler,bide diagne geldi diyelim(ALLAH KORUSUN) alanya ve trabzon maçlarında oynamayacak,olurda puan kaybedersek iyice uzaklaşmış olcaz ne işe yarayacak saçtığın paralar..

ileride 30 40 m euro edecek ozanı 11 e satıp diagneye 12-13 veren yonetımden bi halt olmaz.

mitroğlu-di santo geleceğine juve görmüş bir yeteneğe hayır demek komik. Ama 12-13 vermek ayrı mallık.
Reis mesela Gomis 'i ilk sattığımız zamanda Diagne biliniyordu iyi goller atıyordu o zaman yarı fiyatına alabilmek vardı. Veya bu transfer döneminin başında daha ucuza bu işi bitirebilmek vardı

Ama şimdi kimse 3 kuruş için sürekli oynattığı forvetini satmaz, bu kasımpaşa olsa bile. Üstelik adam 34 lig maçında 32 gol 4 asist ile oynuyor tutup da Kasımpaşa gibi çakal bir takımın 4 mil.€ bonservis ile bu adamı satmayacağını düşünüyorum, o kadar geç kaldık ki artık kim ne fiyat çekerse kabul edecek durumdayız

serdar aziz ve maiconu okutup iki tane adam akilli stoper alinamaz miydi? marcao disinda stoperimiz yok suan resmen. 10 milyon euro rahat getirir bu ikisi toplamda. su oyunculari paraya cevirme konusunda bizden kötüsü yoktur.

Diagnenin çindeyken 17 dakka analiz videosu yapılmıştı keşke gelse diyordum gelirse sevinirim parasına falan bakmadan

Reis mesela Gomis 'i ilk sattığımız zamanda Diagne biliniyordu iyi goller atıyordu o zaman yarı fiyatına alabilmek vardı. Veya bu transfer döneminin başında daha ucuza bu işi bitirebilmek vardı

Ama şimdi kimse 3 kuruş için sürekli oynattığı forvetini satmaz, bu kasımpaşa olsa bile. Üstelik adam 34 lig maçında 32 gol 4 asist ile oynuyor tutup da Kasımpaşa gibi çakal bir takımın 4 mil.€ bonservis ile bu adamı satmayacağını düşünüyorum, o kadar geç kaldık ki artık kim ne fiyat çekerse kabul edecek durumdayız
Garry rodrigues de kaça geldi, kaça gitti... O belli olmuyor işte.

Neyse gelirse destekleriz en azından çöp bi transfer değil. Ama verilecek yıllık ücret önemli. Her zaman alıcı buluruz Diagne’ye ama yıllığı 2-2.5 bandında olursa

Göksel Gümüşdağ eminim kalça noktasından gelen korkudan dolayı şuan Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner'i arayıp satmayın yeni bir şampiyon çıksın diyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt