Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O parayı yeni gelen başkan kullanamaz. Ama eğer bu adamı alırsak sene sonunda satıp onu değerlendirebilir yeni yönetim. Diagne net gelmeli.
biliyorum kullanamayacağını borç ödenir en azından daha faydalı olur,15 milyona diagneyi getirip marifetmiş gibi kasılacaklar bide 2 maç oynayamayacak bu adam,senin dediğini anlıyorum mantıksız değil ama bunlar gitsin istiyorum artık o paraya en kötü 3 tane diagne alınır olurda bize satarlarsa kasımpaşa alır zaten 3 kuruşa birini görürüz..

27 yaşında 17 maçta 20 gol atan forvetimiz olsaydi ve 10-12m euroya satsaydik bunu herkes yönetime sallardi
Gel diagne gel

her zaman böyle diyoruz ve her zaman aynisini oluyor. yapilmasi gereken transferlerin hic biri yapilmaz.
Reis öyle maalesef Galatasaray 'ı bildim bileli işler hep böyle ilerliyor. Son gün sınava çalışan öğrenciler gibi yönetiliyoruz sonrada bedelleri ağır oluyor ya transferler yalan oluyor ya da 10-12 mil.€ gibi çok aşırı yüksek bedellere mecbur kalabiliyoruz

Sirf genc, uzun boylu, atletik, guclu, ha bir de siyahi diye Adam alinir mi yaw? Amerikan kolejlerinde basketbol oynayan binlerce genc var onlari getir madem. Kistas buysa. Topcuyum diye gecinip durtmekten aciz bir dolu ornek var iste onumuzde. Aha Slimani, Eren, daha niceleri.

Ustelik on milyon para vericen. Avrupa'nin gozu onunde oynayacak bizden baska talibi de olmayacak. Herkes kör bir bizim haberimiz var varligindan. Yaw adamlar gozumuzun icine sokarak milyon dolarlari komisyon olarak goturuyorlar karpuz toplamaktan aciz adamlari getiriyoruz ayagina. Iki uc tas cstlasin dort neyse de on ne yaw?!

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Parasına da sokayım maskesine de gelsin işte cagne nolcaksa olsun artık yoksa bunların kimseyi alcağı yok.

Serdarı fenere zorunlu satın alma ile kiralayalım yaza bütçe olur hem de.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne 3 Milyon € maaş alır gelirse bari Erenden kurtulalım takasla, 10 M falanda bayılacağız bi artımız olsun

Bu a spora çıkan mal oluyor. Paul yazın Malatya’ya önerilmiş ama Erol Bulut almamış. Ulan kimi alsak yada ilgilensek böyle bir mal çıkıyor. Diğeri de Levent Tüzemen denen çalmak Galatasaray’lı.

Serdar+Eren üste para versinler birazda diagneyi alsınlar 10 milyona filan gerek yok.

Bu adama en karşı olanlardan biriyim ama kazık mazık artık biri gelsin diyorum bu mallar kimseyi alamayacak yoksa.. Hatta takas artı parayla yanına trezeguetydi de sıkıştırsınlar

artık tek beklentim marcao gibi 3-5 milyon civarına buldukları 2 isim getirmeleri bide emre mor gelirse kötünün iyisi olur..

Şimdi Eren'i Kasımpaşa ya göndeririz.. iyi performans gösterirse Diagne + 10 milyon karşılığında tekrar alırız gibi bu yönetimle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt