Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
albayrak şuan: ciner başkanum uefa şampiyonu olacağız eren + 10 olsun , sana teşekkür ederek çıkalum ha burdan.

Şimdi Eren'i Kasımpaşa ya göndeririz.. iyi performans gösterirse Diagne + 10 milyon karşılığında tekrar alırız gibi bu yönetimle..
dFUkJe.gif

Ankaragücü Polonyalı Pazdanı almış. Marcao nun yanına kimse hayır demezdi heralde. Bir kez daha şevk ile hep birlikte abv beceriksiz yönetim.

Donk+Eren+7,5+1 bonus milyon önersinler. Donkun yerini polonyadan doldularim. Ordna gelen adam zaten Donkun maasinin yarisini alir ve karli cikariz.

Bu yakınlarda Diagne Kap bildirimi gelir. Alanya maçında da Abdürrahim kamera karşısına çıkar bol bol teşekkür eder Kasımpaşa 'ya ...

Eren Pazarlıkta fiyatı düşürmüyorsa ne anladım ben bu işten . 10 milyon euro yu gider Tetteh e verirdim

Arkadaşlar elimiz mahkum elimiz..

Bu aptalların yapıp yapacağı en iyi transfer olur..

Verilen bonservisi geçin artık Diagne alınırsa yararlı olsun da yemişim 10 milyon eurosunu..

Zaten kullanamayacaz yaza o parayı..

Benim düsündügüm gibi bunlar mal gibi simdiye kadar Alani bekledi. 3 hafta önce Tetteh veya Ze Luis icin 7+1 bonus önersen adamlar belki birakirdi. Kendilerininde 3 hafta zamani olurdu adam bulmak icin. Ne kadar az gün kalirsa, o kadar ucar adamlarin fiyati.

Niye böyle beceriksizler bunlar?

Diagne + Alan geliyormuş birde varya 1 yıl Abdürrahim Albayrak avatarı ile yazarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt