Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrajim seten bize ze luis icin teklif 10 milyon euro yapti demis. lan herif gelmis 30 una

Ligin en pahali transferini yapiyoruz ( iki turk takim arasi). Hayirlisi

ibrajim seten bize ze luis icin teklif 10 milyon euro yapti demis. lan herif gelmis 30 una

Feghouli.. Fernando.. Ndiaye..Onyekuru
.................Diagne.....Mitroglou............

Gayet güzel gözüküyor ?

biliyorum kullanamayacağını borç ödenir en azından daha faydalı olur,15 milyona diagneyi getirip marifetmiş gibi kasılacaklar bide 2 maç oynayamayacak bu adam,senin dediğini anlıyorum mantıksız değil ama bunlar gitsin istiyorum artık o paraya en kötü 3 tane diagne alınır olurda bize satarlarsa kasımpaşa alır zaten 3 kuruşa birini görürüz..
Yok istersin istemezsin anlarım da yeni başkan alır dedin ya renktaş. O yüzden dedim. Borç ödeme kısmına katılıyorum bir yandan ama diğer yandan da Diagne gelip bizi şampiyon yapması halinde 15 milyon eurodan katbekat daha fazlasını kazandırır yazın satılırsa üstüne bir de bonservis bedeli kazandırır.

Ulan haftalardır nöbet tutuyoruz o kadar isimler geçti video izledik ettik .. kimleri yakıştırdık ezdik .. gün sonu diagne geliyor .. baştan söyleyin .. diagne hiç heyecan vermiyor ..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Belhandayi bir an evvel postalayalim.

1548767350836.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt