Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ligde kac aydir serbest durumda olup devre arasi rizeye gelen nakoulma bile ikinci macinda acayip isler yapti. ligin seviyesi ortada, diagne is yapar ama bu oyuncuyu madem alacaktin 4-5 hafta önce alsaydin kimse bir sey demezdi. simdi son gün iyice kaziklaniyorsun. plansiz programsiz is yapildiginin göstergesi.

bide şimdi izleyin gözünüze nasıl geliyor özellikle 11 milyon çok diyenler(bende onlara dahildim)

Forumda Sparta Prag'in maclarini takip eden var mi? Yoktur muhtemelen, herkes videolarina bakarak yorum yapiyor. Ben de videolarina baktigimda bir cok eksigini gordum, yasi genc tabi kendini gelistirebilir ama 10 milyon vermeye degmez.

Diagne'ye gelince, kasimpasa da 36 maca cikmis ve 32 gol atmis. Son 3 gun kalmis, bu saatten sonra kimse iyi oyuncusunu ucuza birakmaz. Diagne transferine biraz Badou transferi gibi bakiyorum. 20 golu var, sezon sonu 9-10 gol daha atsa aldigimiz fiyatin ustune Premier League'e satabiliriz. Basaksehir'in hucum hatti iyi, onlar ile sampiyonluk yarisinda olabilmek icin takima kalite katabilecek oyuncular transfer etmeliyiz. Bence Diagne dogru 1 isim.

Kasimpasa'yi zengin etme konusuna gelince, demin de soyledigim gibi, Liverpool yillardir Southampton'den oyuncu aliyor, Barcelona yillardir Sevilla'dan aliyor, onlarin taraftarlari da neden bu takimlari zengin ediyorsunuz diye sitem ediyor mu acaba? Bu isleri gecelim bence. Ha avrupa'dan bir takima o parayi vermissin, ha Turkiye'den bir takima, ben aldigimiz oyuncuya bakarim.
Diagne calisma izni alamaz o yuzden EPL ye de satamayiz maalesef.

Sabahın erken saatlerinde transferi bugun neticelendirecegimizi belirtmis idik.
..
6b17e4c987fedec187cc3235a493182b.jpg

Diagne'nin cezalari nedir bizim fikstur nedir hangi cezalari hangi macta cekiyor aciklayabilecek bir babafingo var mi???

Yoksa Sinan Bilgin'i unbanlayin

Akşamki maçı niye bekliyoruz kap için ? Sinanın morali mi bozulur anasını satayım

Transferin olma ihtimaline göre konuşuyorum.Diagne ligte cezalı olabilir ancak bizim önümüzde Benfica maçı da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt