Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske seleznovu alsaydik en azindan, adam bedava gitti malagaya. En azindan ucuz ve maliyetli degil. Sezon sonu icin idare ederdi

Q7 gitmiş, kargalar bu sezon uefaya oynar artık... adamın 3 gol 12 asisti varmış bu sezon

T
Muhabir : Başkanım Diagne Galatasaray da diyebilir miyiz ?
A.Albayrak : Diagne çok iyi çocuk . Turgay Ciner desen dunyalar Tatlısu. Oturduk konuştuk , dertlestuk. Her şey guzal geçtu . Bu transfer de yattu soylentusu nerden ciktu anlamadum
Turgay Ciner'e ve Diagne'ye çok teşekkür ederim dediğini yazmamışlar. O zaman bu yalan haberdir. :p

Listeyi 4 e indirdik derken bizim ligden Diagne de varmış demek.Ne kadarda araştırmacı bir başkan öyle değilmi.Senin ben sıfatını.Hem elimizdeki oyuncuları ucuza verdi şimdide gidecek değeri en fazla 4 5 edecek adama 12 verip bütün parayı bitirecek.Yemin ediyorum Dursun bile bu adamdan daha zekidir.

Fenerli ibneler sosyal medyada zaha diye trollüyor bizim saf taraftarda inanıyor

Turgay Ciner de Abdürrahim'in aile dostuysa (her transfer sonrasi yapilan klasik aciklama) ozaman 14 milyon euroya CAGNEyi alir A.Rahim Albayrak.

Forvet transferi ile Benfica’yı her iki maçta yeneceğimizi düşünüyorum.Forvet almayarak sadece ligi değil avrupa macerasını da satıyorlar.

Yemişim parasını ben golcü görmek istiyorum stada giderken heyecan duymak istiyorum
Zevk almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt