Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Hilmi Öksüz: "Anlaşılan Galatasaray ile Diagne için bir pazarlık masaya yatırılmış. Sonuç ne çıkar bilmiyorum. Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok ama kararlar Turgay Ciner'e ait..."

Ayak yapmaya başlamışlar bile.Bu transferden en az 10 milyon euroluk bir kazığa hazır olsun herkes.Tüh yazıklar olsun sana başkan bozuntusu.

Enginde yavaş yavaş
Günün minesi soldu
Derdim bana arkadaş
Bu gün de akşam oldu

Gölgeler indi suya
Kuşlar vardı uykuya
Gurbeti duya duya
Bu gün de akşam oldu

Su uyur fısıldaşır
Gider yare ulaşır
Yolcu yolda yaraşır
Bu gün de akşam oldu

William D avilla abimiz ilgileniyor transferlerle
Sonunda akıl edebildiler transferi bilen birine yaptırmaya

Şu tweet attı sildi, story attı sildi, gönderi paylaştı sildi muhabbetlerini kim çıkarıyorsa en derin sevgilerimi iletiyorum onlara :) :) :)

Diagne gelirse bazı maçlar Belhanda'yı alışık olduğu sol kanada atıp Onyekuru - Diagne çift forvet yapabiliriz.

Diagne olmazsa bu saatten sonra adam gelmez
Galatasaray'ı 3 kulvarda sinan'a muhtac etmeye gönlünüz el veriyorsa karsı cıkın

IMG_20190129_163539.webp

Diagne'yi almak takımın tüm dengesini bozar, son derece disiplinsiz ve başına buyruk biri.

Akbaba - Diagne de ilginç bir tandem olur.

Bu yaşına kadar çok cüzi bonservis ödenmiş, kiralık olarak ordan oraya gezmiş, en son Kasımpaşa ya bonservissiz gelmiş adama, forvetin olmasa bile o paralar verilmez, ha nolur, forvet almazlarsa yönetim gider bu paraya alırlarsa yine gider, gitmeliler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt