Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler hiç kusura bakmayın forumda öyle bir kitle var ki Messi gelse Suarez gelse adamın defosunu arayacak olmaz diyecek zeka seviyesine kicindan taşan arkadaşlar var o yüzden o arkadaslara eren bile fazla konustukca batiyorlar.

Eren bile derken ? İsmi geçenlerin çoğu Eren'den vasat.

Bu yaşına kadar çok cüzi bonservis ödenmiş, kiralık olarak ordan oraya gezmiş, en son Kasımpaşa ya bonservissiz gelmiş adama, forvetin olmasa bile o paralar verilmez, ha nolur, forvet almazlarsa yönetim gider bu paraya alırlarsa yine gider, gitmeliler...

Garry Rodrigues transferinden hatırlıyorum sanki.

Bir türlü öğrenemedik.

Türk liginden, hele hele Anadolu / küçük takımlardan transfer yapılmaz.

Ayrıca bu şerefsiz Kasımpaşa yı sevindirmemek lazım... Bize resmen "paraları yok" dediler alaycı bir şekilde.

Ya kalitesi tartışmasız birisini alırsın büyük ligler den...yahut ilersi için genç (Max. 24) birisini alırsın.

Şimdi Diagne nın sportif kalitesini geçtim ... Heriften ve yönetimden feci soğudum.

Gider simdi bu salaklar diagneye 12 milyon verirler sonra transferi kapatirlar o 12 milyondan da bizimkiler kendilerine bir corba parasi ayirir. Bunlar ancak süper ligden kazikli tarifden oyuncu alir

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir türlü öğrenemedik.

Ayrıca bu şerefsiz Kasımpaşa yı sevindirmemek lazım... Bize resmen "paraları yok" dediler alaycı bir şekilde.

Ya kalitesi tartışmasız birisini alırsın büyük ligler den...yahut ilersi için genç (Max. 24) birisini alırsın.

Şimdi Diagne nın sportif kalitesini geçtim ... Heriften ve yönetimden feci soğudum.
Yemişim kimin ne düşündüğünü forvet almayarak ne kadar acı çektik
Demir tavinda dövülür
Elbet bir gün

Hilmi Öksüz: "Eren Derdiyok'un Galatasaray'dan aldığı parayı Kasımpaşa vermez. Kasımpaşa o rakamlara futbolcu oynatmıyor. Diagne'nin de aldığı para belli. Turgay Ciner'in takas karşılığında bir oyuncu vereceğini zannetmiyorum ancak nakit para olayı gündeme gelirse o ayrı."
Dün "paranız yok" diyen Hilmi Öksüz'ün açıklamaları.

daigne 27 yaşında 3 yıl oynatıp arap ligine 10 milyon euro'ya satarız 33 yaşındaki gomis'e 7 verdi adamlar, diagne mi gomis mi, bence diagne

Bir türlü öğrenemedik.

boş yapma

Al işte 1 sene önce adı sanı olmayan Diagne' ye basacaklar tüm parayı..

Bi patlarsa elimizde de çok güzel olacak.

Sen 6 aydır bildiğin forvet sorunu için çalışmaz son güne bırakırsan böle kitlerler sana..

Sizin gibi yönetimin ABV !!!

O koltuktan kalkacaksınız..

Abovv yeni öğrendim Papis Cisse Alanyaspordaymış ya la..

Vallahi daha yeni gördüm..
Bizim mallar Papis Cisse alanyaspor'a gelene kadar ne yaptı ? bu kadar salaklık olmaz ya

Galatasaray'da profesör Bartali'nin çalışmaları kısa sürede meyvelerini vermeye başladı. Fatih Terim, İtalyan kondisyonerin ekibini genişletme kararı aldı. İtalya'dan fiziksel dayanıklılık antrenörü, fizyoterapist ve masör getirtilecek.

Gomis 1 sene oynayıp kral olup gitti
Adam daha 27 yasında
Müthis ön yargı var şu forumda. Her seferinde de laflarını yemek zorunda kalan insanlar var.

Bu diagne Kasımpaşa dan önce ne yapmış ki ?
Cevaplayayım -> hiç birsey ..
bu yaşta birini alıyorsa Galatasaray .. ozaman birazcık da olsa kariyerli olur .. genç yetenek fln değil
Böyle hamleler ile kendinizi küçük düşürüyoruz
Diagne transferi aslında tam klasik aziz yıldırım transferidir ! Eskilere bakın .. aatiflere fln .. onlar da gol kralı oluyordu ..
Gidin Avrupadan adam akıllı birine gomun şu paraları ya .. insanın içi sızlıyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bir türlü öğrenemedik.

Badou Ndiaye - Oyuncu profili 18/19

Aynı yaşta bize geliyorlar , Diagne bir yaş daha küçük. Kabul edin artık bizden çok daha iyi transfer yapıyor Anadolu kulüpleri.

Galatasaray'dan Diagne için son dakika teklifi!

10 milyonlardan bahsediliyor, garry 3.5 4 gibi bi paraya geldi diye hatırlıyorum, üstelik maaşı da düşüktü

Koskoca Galatasaray Eren denilrn herifin kral oldugu kasimpasanin penalticisi diagneye 9mil mi veriyor.

Yaziklar olsun size.

diagne 3 yıl bizde oynayıp araplara 10-15 satabileceğimiz bir futbolcu yani parayı geri alırız hatta fazlasını

terim açıklama yaptı hemen ardından alan ile anlaştık dün genel kurul vardı onuachu ze luis geliyordu bugün mac var diagne trezeguet bizde... çok kurnazlar çok

Bu diagne Kasımpaşa dan önce ne yapmış ki ?
Cevaplayayım -> hiç birsey ..
bu yaşta birini alıyorsa Galatasaray .. ozaman birazcık da olsa kariyerli olur .. genç yetenek fln değil
Böyle hamleler ile kendinizi küçük düşürüyoruz
Diagne transferi aslında tam klasik aziz yıldırım transferidir ! Eskilere bakın .. aatiflere fln .. onlar da gol kralı oluyordu ..
Gidin Avrupadan adam akıllı birine gomun şu paraları ya .. insanın içi sızlıyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ndiaye Osmanlı'dan önce ne yapmıştı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt