Katarsaray'a hoş geldiniz.
Diagne benim gözümde Burak Yılmaz v2'dir. Yetenek olarak bana hissettirdiği bu, sadece daha atletik. Burak da burada gol kralı oldu. 20 gol çok birşey ifade etmiyor. Bahsedilen paralar bana çok uçuk geldi. Juventus'ta oynamamış, sağa sola kiralanıp sadece Çin ve Türkiye'de tutunmuş marka değeri de olmayan birisi olarak görüyorum.
Son dakika pazarlığı yüzünden 7.5 milyon € gibi bir sayıya gelse tamam diyeceğim de yazılanlar anormal değerler. 14 milyon € nedir ya, yarısı fiyatına şu an, son dakikada bile bence Kuzey Avrupa lig takımlarının as forvetini alırsın. Kim veriyor bu devirde bu paraları, kalburüstü A sınıf takımlar haricinde?
2 sene sonra Arabistan'a ya da Çin'e satsak, o da Galatasaray'da devamlılık sağlarsa, maksimum bonservisi 7-10 milyon € arası birşey olur. Bu elemanın Gomis gibi bir marka değeri de yok. Galatasaray'dan önce marka değeri olmayan 28 yaşındaki Rodrigues'i bile nasıl 9 milyon €'a sattık inanamıyorum, muhtemelen CL hatırına oldu. Kısaca Rodrigues'e verilen bonservisten bu elemanın piyasa değerini biçin. Diagne sadece 1 yaş küçük. Üstelik burada kıyası Arabistan takımlarına göre yapıyoruz, bir de bu bedelleri Avrupa'ya göre uyarlayın ondan sonra zihninizde 14 milyon € canlandırın.
Öte yandan 6 ay transfer yapmayıp Diagne'ye kalmak da ayrı bir garabettir. Bu mesaj üzerine çaresizlikten kimi alsınlar o zaman yazan olursa bu sorunun muhattabının ben değil yönetim olduğunu hatırlatırım.