Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalmış şurada 48 saat hala bir şey yok. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Bu kadar beceriksiz sürüsünü hak edecek ne yaptık acaba ? Hala papatya falı açar gibi Alan, Diagne, Tetteh dönüp duruyoruz. Yapamayacak bu andavallar belli. Çıkın o zaman açıklayın kardeşim. Öğlende yazdığım gibi biraz tepki daha olursa resmi siteden Eyüp Sultan'dan fotoğraf paylaşır gelsin diye dua ediyoruz derler.

Bu akşam Bolu maçında bunlara gerekli tepki ne olursa olsun verilmeli.

Diagne'den önce onu beleşe alanları transfer edelim.

Doukara daha iyi topçu Diagne'den maliyeti de max. 1/5'tir.

Sanirim Abdurrahim'i kovmak, Cengiz'den de daha iyi baskan bulmak yeterli olacaktir. Scout ekibi en sorunsuz departmanlardan biri.

reis rakamlari sen verdin 13 13 diye
ben birşey demedim ki :)
Niye sinirlendin ne gerek var? İkimizde takimimizin iyiliğini düşünüyoruz aynı düşünmek zorunda değiliz
yahu senin dediğinde mantık hatası var

ben ze luis atıyorum 26 gole katkı yapar diyorum, sen diagnenin paşada attığı 20 golü sayıp onu hesaplayarak yorum yapıyorsun

o 20 golü bizdemi attı? anlıyormusun?

her anadoludan gelen oyuncu anadoludaki gibi gol atsaydı bugün eren o kadar dışlanmazdı bir kere

diagne dediğin oyuncu bu takıma uymuyor bilmiyorsanız niye atıp tutuyorsunuz bunu diyorum, pivot istemiyor hoca bu yüzden gomisi istemedi

biz hızlı oynuyoruz adam ağır bir oyuncu

Gomis'te geleceği zaman aynı tepkiler
Marcao geldiği zamanda benzer tepkiler
Umarim Diagne'de gelir

Dünkü maçta Başaksehire karşı hiç ama hiç varlık gösteremedi Diagne.

Gol sayısı çok aldatıcı olur beyler, çoğunuzun futbol oynadığını sanmıyorum kızmayın da. İzleyip yorumlayan arkadaşlar varsa tamam da arkasında oynayan oyuncunun da psikolojisi var sonuçta. Quaresma senelerdir o kadar asist yapıyor ama Ernst bir maçta sağlam patlamıştı kendisine, bahsedilen adam da quaresma bu hareketleri tölere edilebilecek yetenekte bir adam. Alex'te 10 sene boyunca Semih Semih diye boşuna tutturmamıştı. Gol atsın yeter kafası yanlış biraz, bu sefer oyun bütünlüğünü sağlayamazsın. Oyuncu alırken tüm takıma etkisini değerlendirmek lazım.

Diagne hakkında bir analiz alalım.

Özellikle Finishing, Vizyon(Oyun görüş+Oyun zekası), Pas oyunu, Tekniği ve Dribling'i nasıl ?

Yemişim Kafa toplarını ve gücünü

yahu senin dediğinde mantık hatası var

ben ze luis atıyorum 26 gole katkı yapar diyorum, sen diagnenin paşada attığı 20 golü sayıp onu hesaplayarak yorum yapıyorsun

o 20 golü bizdemi attı? anlıyormusun?

her anadoludan gelen oyuncu anadoludaki gibi gol atsaydı bugün eren o kadar dışlanmazdı bir kere

diagne dediğin oyuncu bu takıma uymuyor bilmiyorsanız niye atıp tutuyorsunuz bunu diyorum, pivot istemiyor hoca bu yüzden gomisi istemedi

biz hızlı oynuyoruz adam ağır bir oyuncu
bu adam sadece pivot santrafor olsa gol sayısı o kadar olmaz zaten takımındaki diğer oyuncular paylaşır o skoru. Tabi pivotluğu da var yine o ayrı mesele.
Ayrica Tetteh, Onuachu, Mitroglou, Llorente isimlerini çok okuduk, okuyoruz biliyorsun. Pivot santrafor istediği gerçek. Yanına da Alan gibi daha hareketli gezgin bir ikinci santrafor, forvet arkası istiyordu. O olmayacak gibi.

Diagne bonservis mitroglou kiralıkmı geliyor şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt