- 21 Ocak 2010
- 73.069
- 51.460
- 5.003
başakşehir maçını izlemediğin belli , adamın penaltısını es geçtiler.Dünkü maçta Başaksehire karşı hiç ama hiç varlık gösteremedi Diagne.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başakşehir maçını izlemediğin belli , adamın penaltısını es geçtiler.Dünkü maçta Başaksehire karşı hiç ama hiç varlık gösteremedi Diagne.
ya sağol kardeşim en azından bunu görenler varBırak hocam uğraşma
20 diye tutturmuşlar
Adamın takım oyununa katkısı nedir sorgulayan yok
Serkan Aykut diye bi futbolcumuz vardı Samsundan gol kralı diye almıştık. Bizde takıma bile giremedi. Makukula bu ligde kral oldu. Ve daha bir sürü topçu. Anadoluda oynamak büyüklerde oynamaya benzemez. Kasımpaşa gibi laylaylom bi kulüpte boş kaleye gol atmakla Galatasarayda kapalı defanslara karşı, ölümüne dalan stoperlere karşı oynamak bir olmaz.
Yav kardeş tamam da scout ekibinin futbolcu onermedigini nerden biliyoruz ki...Bizim Scout ekibini tamamen kovmamiz lazim. Nasilsiniz bir listedir bu arkadas ne calismaymis...bakiyorlar gol krali Kim onu alalim size niye Para veriyoruz....
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam penaltı değildi kendini attı sanki bırak gibibaşakşehir maçını izlemediğin belli , adamın penaltısını es geçtiler.
Besiktas macında sarı kart yiyip cezalı duruma dusmustu
Kupanın ilk macında kırmızıyla 4 mac aldı
Kupada 1 mac cekti, ligde 2 maç çekti. 2 maç daha cezası var. Bugunku maca açıklanmazsa alanya+trabzon macında oynamayacak kupa çeyrek finali hafta ici oynanmazsa
Finishing 30,Diagne hakkında bir analiz alalım.
Özellikle Finishing, Vizyon(Oyun görüş+Oyun zekası), Pas oyunu, Tekniği ve Dribling'i nasıl ?
Yemişim Kafa tiplerini ve gücünü
Trabzon maçında oynar alanya maçından sonra kupa çeyrek finali var..Diagne saat 19:30'a kadar yetişmezse alınmasının bir anlamı kalmıyor hem alanya hem trabzon maçını kaçıracak.Yarın kap gelmezse transferi kapatmışız demektir.ÇOK CANLAR YANACAK!
En fazla araplara satarız diye düşünüyorum sezon sonunda 30+ golü bulursa o da.beyni bunu almıyor maalesef. Kulübün durumu baya leş şu an, artan kur vs. de işin içine girince iş baya sıkıntı. Daha kariyerli, net isim bekliyor herkes normal olarak. Şimdilik yeter mi bilmiyorum ben sadece videolardan izledim, izlemeden sallamayı sevmiyorum da tutmazsa ağır yapışır üstümüze gibi. Elimizden çok kolay çıkarabileceğimiz bir kari
Maximum 50 Mi 100 MiFinishing 30,
Vizyon(Oyun görüş+Oyun zekası)16,
Pas oyunu 20
Tekniği 20
Dribling 30