Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blessing eleke büyük oyuncudur diagne, blessing elekenin yanında ancak çöpdür,çöpe 10 küsür milyon euro veren klübü batırmak isteyendir.

13 mus baska futbolcu mu yok diyecem. aklima apo geliyor ve susuyorum

bugün taraftar tepki göstermeli bu dümene gelmeyelim diagne olayı gaz alma olayı olabilir . bunlarden herşey beklenir. yarın görüşülcek diyor şaka gibi ya 1 gün kaldı kimi getiricen küfür istemeyin ya !!

13 milyon peşin vermeyi düşünecek kadar paramız var ve Diagne denen adama verelim mi diye süre istemişler yani. Pes !

Daily Echo, Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Charlie Austin hakkında son dakika gelişmesi paylaştı. Southampton menajeri Ralph Hasenhuttl, takımda huzursuz olduğu ve gideceği söylenen forvet için şunları söyledi:

"Bazen, bazı oyuncuların istediklerini kulüp olarak karşılayamazsınız. Böyle durumlarda 'kazan-kazan' devreye sokulmalıdır. Ben geldikten sonra kendisine 2 kere forma şansı verdim ve kaliteli bir oyuncu olduğu aşikar."

"Profesyonel bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlk 11 oynamak için can atıyor, her oyuncu gibi... Ama eğer gitmek istiyorsa onu burada tutamayız. Teklif bekliyoruz, gelirse değerlendirmeye alabiliriz."

Austin111.jpg.gallery.webp

Çökün Alın işte Austin Reisi... Premier League Ana sütü ile çekmiş ...

Diagne olayı Albayrak ile Ciner arasında danışıklı dövüş değilse hiçbirşey bilmiyorum. Yine görüşmelerin bütün detayları en ince ayrıntısına kadar basında,yine yarın görüşülecek peşin para isteniyor yalanları.Dejavu yaşıyoruz resmen. Allah belanızı versin adam falan almayacak bunlar parayı de hiç edecekler. Mustafa Cengizin konuşmasından belliydi zaten.

Beceriksizler 7 aydır transfer yapamayınca iki gün kala diagne'ye parayi gomecekler. Yarın ya Kasımpaşa'nin tüm şartlarını kabul ederler ya da yine forvet alamadan kapatırlar.

Riva ve florya klübün borclarının 3 katı gelir getirebileceken beleşe peşkeş cekildi yetmedi şimdi 10 küsür milyon eurolarda üste ödeniyor...

Erhan Kaan Adıgüzel / Habertürk: Galatsaray’ın bugün muhtemelen 19.05’te KAP açıklaması yapmasını bekliyorum. Bana son gelen bilgi Diagne ve Mitroglou’yla görüşmelere başlandığını akşam KAP’a bildirecekleri yönünde... Ayrıca bir de sürpriz olduğu konuşuluyor.

Mitroglou ismini de beğenmeyenler görüyorum.. Bu kadar aptal olmayın lütfen. Bu adam gelirse ligin en iyi 2-3 forvetinden biri olur.

Diagne beraber gelirse yedekleşerek iyi iş yaparlar. Kendisi pek uyum sorunu da çekmez. Kültür olarak benzeriz.

Ne 13 ü lan billur mu geçiyorsunuz kalkın masadan. Kasımpaşa Diagne'yi biz hariç kimseye 10 milyon ve üstü rakama satamaz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt